Είχε και αδυναμίες

Εκτός από τα πολλά παράπονα και τους εξωγενείς παράγοντες που επηρέασαν το τελευταίο αποτέλεσμα για τον Ερμή οι φτεροπόδαροι έχουν πολλές μέρες μπροστά τους για να δουλέψουν τα λάθη τους που εμφανίστηκαν στο Δασάκι κυρίως μετά το 2-0.

Ο Απόστολος Μακρίδης παρόλο που φώναζε στους ποδοσφαιριστές του να είναι συνεχώς συγκεντρωμένοι και να κάνουν πιο σωστές πάσες στο κέντρο, οι παίχτες του έπαιζαν βεβιασμένα με αποτέλεσμα οι πολλές λανθασμένες μεταβιβάσεις να δίνουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να πλησιάζει στην εστία του Παναγόπουλου. 

Επιπρόσθετα, μετά την αναγκαστική έξοδο του Γιανίκ Γιεγκμπά, έλειψαν οι τελικές μεταβιβάσεις κάτι που στέρησε από τον Ερμή τελικές ευκαιρίες και πιο συγκροτημένο επιθετικά παιχνίδι από την ομάδα που μπήκε με αρκετή όρεξη και ενέργεια κάτι που με την πάροδο του χρόνου χανόταν.

Η ουσία είναι πως ο Ερμής θα πρέπει να συγκροτηθεί ακόμη περισσότερο για έχουν συνοχή οι γραμμές του και για να μπορεί να δει με αισιοδοξία το μέλλον στον φετινό μαραθώνιο. 

Ο Απόστολος Μακρίδης έχει ένα 10ήμερο για να μειώσει τις ατέλειες της ομάδας γιατί και ο επόμενος αντίπαλος καίγεται για τους τρεις βαθμούς της νίκης… με την Ομόνοια λογικά μετά την διακοπή να έχει πολλές επιστροφές στο δικό της ρόστερ!

Sports χωρίς... people δεν γίνεται!