Στάζουν μέλι για Δημήτρη

Στο νικηφόρο παιχνίδι του Ερμή με την Πάφο ο Δημήτρης Μουλαζίμης ήταν από τους πρωταγωνιστές του σπουδαίου διπλού και κατέγραψε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση.

Εξουδετέρωσε αρχικά  τον Οκόγιε, έπειτα τον Ίμπσον Ντε Μέλο και ακολούθως τον Μάτσι που ήταν τα μεγάλα επιθετικά όπλα της Πάφου. Μάλιστα βοήθησε  πολύ και επιθετικά την ομάδα του ενώ ήταν και ο δημιουργός του γκολ που πέτυχε ο Γιαγκουδάκης αφού αυτό προήλθε από εκτέλεση μακρινού πλαγίου άουτ του 24άχρονου ποδοσφαιριστή. 

Ο Δημήτρης  βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα της Αραδίππου για να υλοποιήσει τους στόχους της, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με τον Κύπριο αμυντικό. Τόσο ο προπονητής της ομάδας Νίκος Παναγιώτου, όσο και ο πρόεδρος Λούκας Φανιέρος στάζουν μέλι για τον Κύπριο αμυντικό. Ο Μουλαζίμης είναι ο μοναδικός παίκτης που παίζει στον Ερμή ως δανεικός και αυτό αποτέλεσε την εξαίρεση του κανόνα για τον Λούκα Φανιέρο ο οποίος ποτέ δεν παίρνει δανεικούς παίκτες. 

Το περασμένο καλοκαίρι μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, έγινε φιλικό μεταξύ Ερμής και Ομόνοιας στο Αμμόχωστος και μετά το φιλικό ο Φανιέρος που ενθουσιάστηκε με την απόδοση του Μουλαζίμη, έδωσε μεγάλη μάχη για να τον πάρει έστω και δανεικό αφού αρχικά τον ήθελε με ελευθέρα αλλά στην Ομόνοιαδεν  δέχθηκαν κάτι τέτοιο. Η εξέλιξη είναι γνωστή. Ο 24άχρονος άσος πήγε στον Ερμή με υποσχετική ενός χρόνου και δικαίωσε απόλυτα τόσο τον Λούκα Φανιέρο αλλά και τους συνεργάτες του.   

Οι θαυμάσιες εμφανίσεις του Μουλαζίμη έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων. Για το που θα τον βρει η επόμενη χρονιά αυτό θα ξεκαθαρίσει σύντομα αφού το συμβόλαιο του με την Ομόνοια λήγει τέλος Μαίου.