"Απαιτούμε να βγούμε από το στοίχημα" (επιστολή στην ΚΟΠ)

Ο Ερμής κοινοποίησε επιστολή προς την ΚΟΠ με την οποία απαιτεί να αφαιραιθεί από το στοίχημα. Η επιστολή δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του...

"ΠΡΟΣ: Γ. Διευθυντή Κ.Ο.Π. κ. Ανθούλλη Μυλωνά.

ΔΙΑ: ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΠ.

Αξιότιμοι κύριοι,

ΘΕΜΑ: ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ.

Επειδή η συμπερίληψη της ομάδος του σωματείου μας σε στοιχήματα από διάφορες εταιρείες κατάντησε μάστιγα, κατάντησε πληγή που σπιλώνει το ήθος του ίδιου του σωματείου αλλά και των παραγόντων, ποδοσφαιριστών και προπονητών του ένεκα των κίτρινων και κόκκινων φακέλων και επειδή αυτό το θέμα στοιχίζει πολύ ακριβά λόγω των οικονομικών κυρώσεων που μας επιβάλλονται εξαιτίας των κίτρινων και κόκκινων φακέλων ζητούμε επιτακτικά από την ΚΟΠ να πράξει ότι είναι δυνατόν ή και να απαγορεύσει στις όποιες εταιρείες το πράττουν να μην συμπεριλαμβάνουν την ομάδα μας στα δελτία στοιχημάτων.

Χωρίς να αφήνουμε κανένα υπονοούμενο για κανένα αξιωματούχο της ΚΟΠ από την μια αλλά από την άλλη από την στιγμή που δέχεται τους κίτρινους και κόκκινους φάκελους και εκλαμβάνει ως αξιόπιστες πηγές τις αναφορές τους σε σημείο που να κρίνει ένοχα και τιμωρεί τα σωματεία της σημαίνει ότι έχει πρόσβαση στους μηχανισμούς αυτών που εκμεταλλεύονται τα σωματεία και μπορεί να τα προστατεύσει είτε μέσω των μηχανισμών αυτών είτε μέσω νομικών διαδικασιών.

Καταλήγουμε υπογραμμίζοντας ότι αυτό δεν είναι αίτημα αλλά απαίτηση και αναμένουμε σύντομα να έχουμε απτά αποτελέσματα.

Μετά τιμής,

……………………………..

ΛΟΥΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΦΑΝΙΕΡΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ".