Τιμωρία για δύο... (διαζύγιο με Νεοφυτίδη)

Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν Μοράν και Μπεμπά και προς το παρόν θα προπονούνται με την εφηβική ομάδα, με το ενδεχόμενο λύσης της συνεργασίας να μην αποκλείεται.

Η ανακοίνωση του Ερμή:

"Σε πειθαρχικό παράπτωμα υπέπεσαν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Πρόκειται για τους: Λουίς Μοράν και Μαθιού Μπεμπά.

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισαν να τιμωρήσουν τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές μετά από σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα, που παραβιάζει τον εσωτερικό κανονισμό του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η τιμωρία που τους επιβάλλεται η οποία ισχύει από σήμερα είναι οι εν λόγο ποδοσφαιριστές να προπονούνται με την εφηβική ομάδα.Για την σοβαρότητα της κατάστασης σας αναφέρουμε ότι το σενάριο για οριστική αποχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών από το ρόστερ δεν είναι απομακρυσμένο.

Ο Πρόεδρος της ομάδας μας σε μήνυμά του αναφέρει πως όσοι ποδοσφαιριστές δεν συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες θα έχουν ανάλογη αντιμετώπιση.Η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα από εδώ και πέρα δεν θα είναι η ίδια.Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που παρά το κρύο ήταν δίπλα στην ομάδα και τον καλούμε να έρθει στο γήπεδο κόντρα στην ΑΕΛ για να πανηγυρίσουμε όλοι μία μεγάλη νίκη".

Στο μεταξύ την λύση της συνεργασίας με τον Σπύρο Νεοφυτίδη ανακοίνωσε η ομάδα της Αραδίππου.

Αναλυτικά

"Ο Ερμής έχει προχωρήσει σε λύση συνεργασίας με τον Σπύρο Νεοφυτίδη προπονητή τερματοφυλάκων αφού και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι λόγο αυξημένων υποχρεώσεων που έχει ο κύριος Νεοφυτίδης, αφού είναι και Πρόεδρος του Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, αναγκαζόταν να απουσιάζει τις περισσότερες φορές από την προπόνηση της ομάδας λόγο σεμιναρίων ή άλλον υποχρεώσεων του Συνδέσμου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερμή θέλει να εκφράσει τη λύπη για το γεγονός ότι αποχωρεί ο κύριος Νεοφυτίδης αλλά και να τον ευχαρίστηση για την μέχρι σήμερα συνεργασία και παράλληλα να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελή".