Πληρωμένοι... κόντρα στον Απόλλωνα

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Ερμή ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Το παρών του έδωσε και ο πρόεδρος κύριος Λούκας Φανιέρος που παρακολούθησε την προπόνηση και στη συνέχεια έδωσε εντολή και πληρώθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές τον μισθό του Φεβρουαρίου θέλοντας έτσι να δείξει συνέπεια ενώ περιμένει παράλληλα οι παίκτες να έχουν ένα ακόμα λόγο να συνεχίσουν να αγωνίζονται με πάθος σε όλα τα παιχνίδια.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και άπαντες περιμένουν θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, που θα δώσει καλή ψυχολογία για την συνέχεια αλλά και γερές βάσεις για την πραγματοποίηση του στόχου της ομάδας που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια.

Τέλος μια ανακοίνωση εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου είναι ότι ένα μέρος του εισιτηρίου  του αυριανού αγώνα θα επιχορηγηθεί  για τους φιλάθλους του Ερμή, από τις εταιρείες M.Andreou Services LTD, Emafoods LTD, Μύρος Αδάμου Αλουμινοκατασκευές, Αλλαντικά Ττινιόζου, Αντώνης Ε. ΧΆντωνης ΛΤΔ, Κατασκευαστική Εταιρεία Γιώργος Μαυροβελής   και θα πωλείται μόνο προς  5€ εις ένδειξη εκτίμησης για την εξαιρετική παρουσία του κόσμου στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Το Διοικητικό Συμβούλιο τους ευχαριστεί για την στήριξη που προσφέρουν στο Σωματείο και στην ομάδα.