"Δεν θα ξαναπεράσουν το κατώφλι της ομάδας" (Αληθείς οι πληροφορίες μας)

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Ερμή αναφέρεται στο θέμα Ιμπραΐμι και τονίζει ότι δικαιώθηκε όταν είπε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε προτάσεις πριν από τους μεταξύ τους αγώνες από άλλες ομάδες.

Αναλυτικά:

Μετά από δημοσιεύματα που είδαμε σε αθλητικές ιστοσελίδες για τις δηλώσεις του Ιμπραίμι δικαιωθήκαμε όταν είπαμε ότι ο ποδοσφαιριστής δέχθηκε προτάσεις πριν από τους μεταξύ μας αγώνες από άλλες ομάδες.

Οι ομάδες αυτές συμπεριφέρθηκαν αντιεπαγγελματικά απέναντί μας. Αντιεπαγγελματικά συμπεριφέρθηκαν και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή οι οποίοι  όφειλαν να μην  διαπραγματεύονταν πίσω από την πλάτη μας με τις συγκεκριμένες ομάδες από την στιγμή που εκκρεμούσαν οι μεταξύ μας αγώνες. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάνουν ζημιά στους ποδοσφαιριστές κι έπληξαν την ίδια τους την αξιοπιστία.

Εννοείται ότι έχει το δικαίωμα ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει συμβόλαιο να μιλά για την νέα σεζόν αλλά όχι πριν από τους μεταξύ μας αγώνες. Δεν πειράζει εμείς αυτό το σημειώνουμε και μετά από δηλώσεις του προέδρου οι μάνατζερ του ποδοσφαιριστή δεν θα ξαναπεράσουν το κατώφλι της ομάδας λόγω του ότι δεν συμπεριφέρθηκαν ηθικά σωστά απέναντι μας και επέλεξαν το προσωπικό τους όφελος αντί του επαγγελματικού.

Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε στις δηλώσεις του ότι δεν ήθελε να παραμείνει στον Ερμή για την νέα χρονιά, αν και εμείς δείξαμε ότι είμαστε οικογένεια και τον βοηθήσαμε σ ένα προσωπικό πρόβλημα που είχε, εντούτοις δεν εκτιμήθηκε τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην συνέχεια της καριέρας του.