"Ο Εθνικός όφειλε να τους χαριστεί; Η αξιοπρέπεια πάνω απ’ όλα"

Με τον γενικό αρχηγό του Εθνικού Άχνας Τόμυ Κουή επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net για να μας σχολιάσει τις δηλώσεις τόσο του Προέδρου όσο και του προπονητή του Οθέλλου, οι οποίοι άφησαν αιχμές για τον τρόπο που αντιμετώπισε τα παιχνίδια των πλέι οφ η ομάδα του…

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του

«Εμείς απορούμε και διερωτόμαστε ποιο ήταν το νόημα των ειρωνικών σχολίων του Προέδρου και του προπονητή του Οθέλλου. Άραγε εννοούσαν ότι ο Εθνικός όφειλε να τους χαριστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Εμείς θέλουμε να κρατήσουμε κάποιο επίπεδο, εμείς που ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο οφείλουμε να σεβόμαστε το άθλημα. Ο σκοπός σε καμία περίπτωση δεν αγιάζει τα μέσα και το προϊόν που ονομάζεται ποδόσφαιρο πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να περισώσουμε ότι έχει απομείνει όσον αφορά την ακεραιότητα του πρωταθλήματος.

Προσωπικά βρίσκω τις δηλώσεις ατυχείς. Αντιλαμβάνομαι την πικρία που μπορεί να νιώθουν στον Οθέλλο, τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για την πιθανή υποβάθμιση της ομάδας όμως θα πρέπει να μάθουμε επιτέλους ότι το ποδόσφαιρο τελειώνει με ένα εκ των τριών αποτελεσμάτων και ότι το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκει κάποιες ομάδες που θα υποβαθμιστούν. Εμείς δεν χριστήκαμε σε κανέναν, γιατί πιστεύουμε ότι η αξιοπρέπεια της ομάδας μπαίνει πάνω απ’ όλα και διερωτώμαι γιατί έτσι παίρνουν τόσο επιφανειακά το θέμα και  δεν ενοχληθήκαν από την ίδια την εμφάνιση της ομάδα τους, η οποία δεν μπόρεσε να κερδίσει τα παιχνίδια που έπρεπε για να μείνει στην κατηγορία. Εάν θεωρούν ότι ο Εθνικός είναι η σούπερ ομάδα και έπρεπε να κερδίσει εμείς του ευχαριστούμε, αλλά αν ήταν έτσι τα πράγματα θα ήμασταν στο Α’ γκρουπ και θα διεκδικούσαμε έξοδο στην Ευρώπη.

Καταλαβαίνω την πικρία που υπάρχει, όμως υπάρχουν άλλα πράγματα που θα έπρεπε να κοιτάξουν στην δική τους ομάδα. εμείς δεν μάθαμε να κλαψουρίζουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας, κερδίσαμε το παιχνίδι και τώρα είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον προγραμματισμό και να κοιτάξουμε το μέλλον μας. Υπάρχει το θέμα του προπονητή και πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα».