"Μπορούμε να νικήσουμε το ΑΠΟΕΛ"

Είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει o Eθνικός Άχνας. Αγωνίζεται στα χαφ και φέτος είναι ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση.

Ο λόγος για τον  Τόμας Πράκερ. O Αυστριακός χαφ μας μιλάει για τον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στο ΑΠΟΕΛ , για τους την απόδοση της ομάδας τους τελευταίους μήνες αλλά και για τον κόσμο στο Δασάκι.

Αναλυτικά η συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Ακόμα ένα δύσκολος αγώνας , αυτή την φορά με το ΑΠΟΕΛ. Είναι η μόνη ομάδα από τις πρώτες πέντε θέσεις που δεν έχουμε αντιμετωπίσει στην έδρα μας.

“Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος , ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι , αλλά έχουμε αποδείξει φέτος , πως μπορούμε να νικήσουμε και τις μεγάλες ομάδες στο γήπεδο μας και ελπίζω να πάρουμε τους τρείς βαθμούς”

Την προηγούμενη φορά όταν αντιμετωπίσαμε κάποιο από τα ψηλά τις βαθμολογίας , ήταν ο Απόλλωνας . Κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση σε εκείνο το παιχνίδι , μπορούμε να ελπίζουμε το ίδιο και την Κυριακή ;

«Το ελπίζω , προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά αυτήν την εβδομάδα, θεωρώ και στο προηγούμενο αγώνα με την ΑΕΚ ήμασταν καλοί , ατυχήσαμε που δεν πήραμε βαθμούς »

Όπως δήλωσε και ο προπονητής μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ , έχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα , αυτό μας έχει στερήσει ήδη βαθμούς. Πιστεύεις ότι τα γκολ θα έρθουν;

«Δημιουργούμε ευκαιρίες , και αυτό έχει σημασία. Όταν δεν δημιουργείς ευκαιρίες, δεν θα σκοράρεις.»

Απομένουν πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος για την Α’ φάση του πρωταθλήματος. Έρχονται και άλλα σημαντικά παιχνίδια, πως προετοιμάζεστε για αυτά;

«Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό , αυτή την στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι για τον αγώνα της Κυριακής με το ΑΠΟΕΛ , όταν κερδίζεις αυτές τις ομάδες , είναι κάτι σαν έξτρα βαθμοί γιατί απέναντι σε αυτές τις ομάδες είναι ακόμη πιο δύσκολο να κερδίσεις. Έχουμε ήδη αποσπάσει βαθμούς από τις μεγάλες ομάδες και αυτός είναι ο στόχος μας την Κυριακή .»

Ο κόσμος αναγνωρίζει την προσπάθεια που καταβάλλεται τους τελευταίους μήνες στο γήπεδο.

«Στην έδρα μας ειδικά , έχουμε κάνει πολύ ωραία παιχνίδια , δείχνουμε πάθος και παίζουμε ωραία μπάλα στο γήπεδο. Ελπίζω να έρθουνε ακόμη περισσότεροι οπαδοί μας σε αυτόν τον αγώνα, γιατί τους χρειαζόμαστε.»
 
Είναι εμφανείς πλέον ότι η ομάδα πλέον βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό λένε και τα αποτελέσματα.

«Τους τελευταίους δύο μήνες όλοι στην ομάδα έχουν ανεβάσει την απόδοση τους και είναι καλοί, ειδικά ο Κότο. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση , έχουμε καλούς παίχτες στην ομάδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα , πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.»

Έχεις καταφέρει να προσαρμοστείς στην χώρα μας;

“Είμαι εδώ με την οικογένεια μου , τα παιδιά μου πάνε σχολείο , τους αρέσει εδώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα.»