"Το 1-0 δεν είναι απαγορευτικό, δείξαμε ότι μπορούμε"

Ο Εθνικός Άχνας έχει ενώπιον του μια μεγάλη πρόκληση, αφού υποδέχεται αύριο την ΑΕΛ στον επαναληπτικό της ήττας με 1-0 στην Λεμεσό, με... φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο  αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας Τόμυς Κουής μιλώντας στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net έδωσε σύνθημα πρόκρισης.

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: "Σίγουρα η ΑΕΛ έχει ένα μικρό προβάδισμα λόγω του πρώτου αγώνα και προβλέπεται δύσκολο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά το αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και είμαστε έτοιμοι για την νίκη και την πρόκριση".

Για το πρώτο παιχνίδι: "Η ομάδα μας στάθηκε εξαιρετικά μέσα στο γήπεδο και η ΑΕΛ είχε την πρώτη της τελική προσπάθεια στο 67'. Μην ξεχνάμε ότι το γκολ ήρθε από μια αψυχολόγητη ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή μας. Χάσαμε από ένα λάθος που ήταν αχρείαστο. Αν δεν υπήρχε εκείνη η φάση το παιχνίδι θα ήταν για 0-0".

Για το αν είναι οδηγός τα παιχνίδια πρωταθλήματος: "Δώσαμε καλά δείγματα γραφής κόντρα στην ΑΕΛ στα παιχνίδια πρωταθλήματος, ειδικά στο εντός έδρας που χάναμε 2-0 και κερδίσαμε 4-2. Όμως πλέον θα είναι υποψιασμένοι, δεν θα είναι εύκολο να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο".

Για τον τρόπο που θα πρέπει να χειριστεί το παιχνίδι ο Εθνικός: "Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα πρέπει να δείξουμε υπομονή, να προστατέψαμε την εστία μας, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω και απ' εκεί και πέρα να ψάξουμε το γκολ. Ας μην ξεχνάμε ότι αν δεχθούμε πρώτου γκολ, θα χρειαζόμαστε τρία. Πράγμα εξαιρετικά δύσκολο".

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: "Είναι εκτός ο Φραγκέσκου που έχει υποστεί διάστρεμμα, ο Κουντούλ που είναι με την Εθνική του ομάδα και ο Χάτζιαρος που υπέπεσε σε ελαφριάς μορφής παράπτωμα. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, αγαπητός από όλους όμως η πειθαρχία είναι πάνω απ' όλα. Θα επανέλθει στην ομάδα την Πέμπτη".