"Κύριε Νικολαΐδη, να μας εξηγήσεις τις διαφορές"

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net παραχώρησε ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Τόμυς Κουής, αναφερόμενος στην φάση του πέναλτι που δόθηκε εναντίον της ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ και συγκρίνοντας το με άλλες δύο παρόμοιες περιπτώσεις, με τον ίδιο διαιτητή...

Αναλυτικά:

"Θέλω να θυμηθείτε δύο φάσεις. ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ το χέρι του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ μέσα στην περιοχή της ομάδας του με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο. Διαιτητής ο κύριος Νικολαΐδης δεν έδωσε την παράβαση, θεωρώντας το ακούσιο. Ανόρθωση - Ερμής, ποδοσφαιριστής του Ερμή παίρνει την μπάλα με τα δύο χέρια εντός περιοχής, ξανά διαιτητής ο κύριος Νικολαΐδης, ξανά δεν θεωρεί ότι υπήρξε παράβαση.

Τώρα συγκρίνετε τις δύο αυτές φάσεις με το πέναλτι που δόθηκε στον Ταλ, σε μια φάση που ο ποδοσφαιριστής μας γλίστρησε και δεν έβλεπε καν τι γίνεται. Διαιτητής ξανά ο κύριος Νικολαΐδης, ας μας εξηγήσει τις διαφορές. Ούτε καθηγητής διαιτησίας είμαι ούτε διαιτητής, απλά με το κοινό μυαλό διερωτώμαι πώς γίνεται να υπάρχει τέτοια ανομοιομορφία στις διαιτησίες μας. Δεν λέω ότι γίνεται κάτι εσκεμμένο, αλλά να μην υπάρχει η άποψη ότι φωνάζουμε χωρίς λόγο.

Δεν φωνάζουμε για να κερδίσουμε εύνοια στις επόμενες αγωνιστικές, όπως η ΑΕΛ. Αντιλαμβανόμαστε την αφόρητη πίεση που έχουν οι διαιτητές, δεν κάμνουμε καμπάνια εναντίον της διαιτησίας όμως όχι να βγούμε και κατηγορούμενοι από πάνω".