Στο... μηδέν (Δηλώσεις)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο "Δασάκι" ανάμεσα σε Εθνικό και Ερμή, οι οποίοι έμειναν στο ισόπαλο 0-0.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, αφού τους ακυρώθηκε γκολ του Μπέλφορντ και δεν τους δόθηκε πέναλτι σε χέρι του Ζάρκοβιτς.

Εθνικός: Βαλβέρδε, Μαμαντού, Έβερτον, Βάλντο, Ζουνίνιο, Μπέλφορντ, Αργυρίου, Πράκερ, Γκαρσία, Ατάντα, Στόλερ

Ερμής: Μπογκαντίνοφ, Ζάρκοβιτς, Ονίλο, Ταραλίδης, Τσίνα, Ρέζεκ, Παουλίνιο, Σαμάρας, Μανού, Τούρκο, Χριστοφή

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ: «Είναι πολύ δύσκολο να πω αυτά που θέλω και να εκφραστώ. Ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον Ερμή. Μας πνίγει το δίκαιο, πρέπει να αλλάξει όλο αυτό. Είναι κρίμα για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Δηλώνω περήφανος γι’ αυτούς. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η ιστορία επαναλαμβάνεται. Καλή συνέχεια στον Ερμή. Πιστεύω έχουμε την καλύτερη ομάδα από όλε όσες βρίσκονται κοντά μας. Δεν περνά καν από το μυαλό μας ότι θα μπλέξουμε σε περιπέτειες, είμαι 100% σίγουρος γι αυτό. Μια νίκη με τον Οθέλλο θα αλλάξει τα πράγματα».

ΜΙΤΣΕΛ ΦΑΝ ΝΤΕΡ ΧΑΑΓΚ: «Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Πήραμε έναν βαθμό σε μένα δύσκολο παιχνίδι. Η προσπάθεια ήταν για τη νίκη, δεν τα καταφέραμε όμως δεν χάσαμε. Είχαμε απουσίες, αυτοί που κλήθηκαν να παίξουν έδωσαν τα πάντα. Ήταν αμφίρροπο παιχνίδι. Όποια ομάδα έβαζε γκολ θα κέρδιζε. Είναι σημαντικό που μπήκαμε στην πρώτη εξάδα που ήταν ο στόχος μας».