"Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα"

Στον Άστρα 92,8 και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου μίλησε ο προπονητής της Καριώτισσας, Λιάσος Λουκά.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο στόχος είναι η παραμονή. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό θα έχουμε πολλές πιθανότητες. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Για τον κόσμο της ομάδας:

"Ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Προσπαθούμε να δείχνουμε καλό πρόσωπο. Κάναμε τώρα ένα σερί. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να κερδίζουμε βαθμό με βαθμό σε κάθε παιχνίδι". 

Υπάρχει βάθος για να αντέξει η ομάδα:

"Έχουμε ένα καλό ρόστερ και θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε. Στον αγώνα του κυπέλλου θα πάρουν ευκαιρίες κι΄άλλοι παίκτες προκειμένου να αποδείξουν ότι αξίζουν". 

Μπορεί η ομάδα να αντέξει σε δύο θεσμούς η ομάδα:

"Είναι δύσκολο αυτό ωστόσο θα προσπαθήσουμε". 

Για το αν πίστευε κανείς ότι η ομάδα θα έκανε τέτοια πορεία:

"Θέλαμε από την αρχή να φτιάξουμε μια ομάδα που να την χαίρονται όλοι. Λέγαμε ότι θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο στόχο, έχουμε ακόμα όμως δουλειά να κάνουμε. Οι παίκτες μου έχουν ακόμα να δείξουν πολλά. Η ομάδα μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα". 

Πολλές από τις μεγαλύτερες ομάδες βλέπουμε ότι είναι πίσω...

"Όλες οι ομάδες θα ανέβουν σιγά σιγά. Οι αποστάσεις δεν είναι μεγάλες. Η Νέα Σαλαμίνα, η Ανόρθωση είναι μεγάλες ομάδες και θα προσπαθήσουν να πάρουν βαθμούς. Το ΄ίδιο και η ομάδα της Δόξας την οποία νικήσαμε επειδή ήμασταν πιο τυχεροί".