Ξένος παίκτης με τα... κοντά τον χειμώνα!

Συνέντευξη σε ξένο μέσο έδωσε ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας David Poljanec. Ο Poljanec μίλησε για την ζωή στην Κύπρο αλλά και την αφόρητη ζέστη!

"Μου αρέσει η ζωή στην Κύπρο. Η ζέστη όμως είναι "κόλαση". Ακόμα και η ώρα 7 το πρωί είναι τρομερή η ζέστη. Μέχρι τις 20:00 το βράδυ μπορεί να είναι και 35 βαθμοί. Τώρα είναι τέλεια όμως. Οι Κύπριοι φοράνε σακάκια όμως εγώ κυκλοφορώ με τα κοντομάνικα. Είναι λίγο παράξενο αλλά..."

Κάποιες από τις πιο σημαντικές του ατάκες:

Για την Καρμιώτισσα:

"Ήρθα στην ομάδα και είδα πόσο οργανωμένη είναι. Πρώτη φορά παίζει στην πρώτη κατηγορία και είναι πολύ καλά. Η πρώτη κατηγορία στην Κύπρο δεν έχει πολλές διαφορές από την τέταρτη κατηγορία της Αυστρίας που ήμουν. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και παίζω συχνά"

Για την Λεμεσό:

"Είναι πολύ όμορφη πόλη. Οι καφετέριες είναι πάντα γεμάτες. Έρχονται πολλοί τουρίστες κάθε χρόνο. Μου αρέσει συνήθως να οδηγώ και να βλέπω την θάλασσα. Το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολο να βρεις διαμέρισμα, τα παίρνουν όλα οι Ρώσοι τουρίστες"

Για τον τρόπο οδήγησης στην Κύπρο:

"Στην αρχή δυσκολεύτηκα πολύ. Έκανα αρκετά λάθη. Μια μέρα μάλιστα οδηγούσα στο αντίθετο ρεύμα και τα... άκουσα κανονικά από τον άλλο οδηγό. Γενικά στους δρόμους επικρατεί χάος"

"Στους Κύπριους νομίζω δεν αρέσουν τα σκυλιά. Μια μέρα περπατούσα με τον σκύλο μου και κάποιος μου φώναξε, συνέχισα να περπατώ, δεν έδωσα σημασία"