"Δήλωσε τραυματίας..." (Ανακοίνωση για Maurice)

Η Νέα Σαλαμίνα τοποθετείται και εξηγεί στον κόσμο τους λόγους που διέκοψε την συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Jean Eude Maurice

Η ανακοίνωση

Μετά από δηλώσεις του ποδοσφαιριστή Jean Eude Maurice στα ΜΜΕ, το Δ.Σ. της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ είναι αναγκασμένο να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή με στόχο να ενημερώσει αντικειμενικά τα μέλη και φίλους του σωματείου για τους λόγους τη διακοπής της συνεργασίας μας με τον ποδοσφαιριστή .

Ο ποδοσφαιριστής όπως είναι ήδη γνωστό δεν προσήλθε στον εντός έδρας αγώνα εναντίον της Δόξας Κατωκοπιάς για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τονίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της ομάδας και δεν παρουσιάστηκε χωρίς να ενημερώσει για αυτό. Μετά από προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του δήλωσε τραυματίας για μια ακόμη φορά παρόλο που προηγουμένως και βάση κανονισμών της ομάδας έπρεπε να είχε ενημερώσει το ποδοσφαιρικό τμήμα για το γεγονός αυτό.

Ως αποτέλεσμα και μετά από διερεύνηση του ζητήματος επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο στον επαγγελματία ποδοσφαιριστή και άμεση διακοπή συμβολαίου κατόπιν νομικής συμβουλής.

Θυμίζουμε ότι ο Maurice αποκτήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από την ομάδα μας για να ενισχύσει την επιθετική μας γραμμή αλλά είχε τραυματιστεί σοβαρά με αποτέλεσμα να εγχειριστεί και να επανέλθει πίσω μόλις πριν λίγες εβδομάδες. Η Νέα Σαλαμίνα στήριξε τον ποδοσφαιριστή όπως έκανε σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με σοβαρό τραυματισμό χωρίς δεύτερη σκέψη και ανέμενε από τον Maurice ότι θα έκανε και αυτός το ίδιο στις δύσκολες στιγμές για το σωματείο μας.

Λυπούμαστε γιατί είμαστε στη θέση της έκδοσης της σχετικής ανακοίνωσης και δηλώνουμε ότι δεν θα επανέλθουμε καθώς το θέμα έχει πάρει πλέον το δρόμο της αθλητικής δικαιοσύνης.