"Διοικητικά, ξένος προπονητής, ανανεώσεις και Λεόν"

Με τον Πρόεδρο της Νέας Σαλαμίνας Ανδρέα Παρασκευά επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net, ο οποίος σχολίασε τα θέματα που αφορούν τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά:

Για το αν συνεχίζει: «Η απόφαση μου είναι οριστική και θα αποχωρήσω. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει άλλη διοίκηση και είμαστε υπόχρεοι να συνεχίσουμε μέχρι να βρεθεί κάποιος άλλος που θα αναλάβει. Αύριο έχουμε μια συνεδρία στην Κοφίνου και εκεί θα ξεκαθαρίσει ποια μέλη θα συνεχίσουν και του χρόνου. Μέσα από κάποιες συζητήσεις που έχω κάνει, θεωρώ ότι θα υπάρχουν άτομα που θα συνεχίσουν και στην επόμενη Γενική Συνέλευση, η οποία θα οριστεί αύριο θα ολοκληρωθεί και τυπικά το διοικητικό κομμάτι».

Για το κεφάλαιο τεχνική ηγεσία: «Ο Μάκης Παπαϊωάννου συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τρεις προπονητές. Θα είναι ξένος ο προπονητής, ο ένας από τους τρεις έχει δουλέψει ξανά στην Κύπρο για μικρό χρονικό διάστημα. Αύριο θα μας ενημερώσει ο Μάκης για το πώς προχωρούν οι συζητήσεις».

Για τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών: «Ανανέωσαν οι Πεδρίτο και Γκράιμς, περιμένουμε απαντήσεις από κάποιους άλλους. Καταθέσαμε πρόταση στον Λεόν και περιμένουμε. Αν πάει σε άλλη ομάδα, εμεις θα τον ευχαριστήσουμε και θα του ευχηθούμε καλή συνέχεια. Όσο δεν κλείνει σε άλλη ομάδα εμείς έχουμε εκεί την πρότασή μας».

Για τις μεταγραφικές προσθήκες: «Σίγουρα προτεραιότητα είναι οι ανανεώσεις για να ξέρουμε πως διαμορφώνεται το ρόστερ και στην συνέχεια θα γίνουν οι μεταγραφές. Ονόματα γράφονται και θα γράφονται πολλά, ωστόσο αυτό είναι δουλειά του Μάκη Παπαϊωάννου και του  νέου προπονητή».