«Εμπρός για τη Σαλαμίνα μας»

Mε σύνθημα «Εμπρός για τη Σαλαμίνα μας» οι ερυθρόλευκοι αναφέρονται στα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν και καλούν τον κόσμο της ομάδας να βοηθήσει την προσπάθεια που γίνεται...

Για 3η συνεχή χρονιά συνεχίζουμε τη δυναμική μας πορεία με στόχο την οριστική εξυγίανση του σωματείου μας διεκδικώντας παράλληλα το κτίσιμο μιας δυνατής και διεκδικητικής ομάδας. Με χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά με κινήσεις ουσίας, με υπομονή και πολλή δουλειά και κυρίως έχοντας ως ισχυρό όπλο δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και τους αθλητές μας τον κόσμο της ομάδας.

Ο κάθε ένας από εμάς, φίλος, γείτονας συγγενής από το Βαρώσι και όλους όσοι έχουν αναγνωρίσει στα χρώματα και την ιστορία της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου τη μάχη για το δίκαιο, το υγειές στοιχείο και την κουλτούρα του αγωνιστή για επιβίωση. 

Η ομάδα μας συνεχίζει φέτος ανανεωμένη και ενδυναμωμένη με τη συμμετοχή περισσότερων Κύπριων ποδοσφαιριστών οι οποίοι θα πλαισιώνονται από έμπειρους και καταξιωμένους ξένους και κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Κοινό στοιχείο τους η θέληση για να τιμούν την ερυθρόλευκη φανέλα, την ιστορία και το μόχθο του κόσμου της ομάδας.

Κόσμος που δημιούργησε και κράτησε στις επάλξεις τη Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου για 67 τόσα χρόνια εκ των οποίων τα περισσότερα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτό όμως είναι και το μυστικό της ύπαρξης και του δυναμισμού της ομάδας αυτής και της δυναμικής του σωματείου της Νέας Σαλαμίνας.

Ας ενισχύσουμε λοιπόν τη νέα αυτή προσπάθεια αγοράζοντας το εισιτήριο διαρκείας για τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν. Στηρίζοντας το διπλό σκοπό της οικονομικής ενίσχυσης αλλά και της παρουσίας μας στο γήπεδο δίπλα από τους αθλητές μας. Μια παρουσία που δίνει ξεχωριστό χρώμα και δυναμική στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Φέτος ο κάθε φίλαθλος θα έχει το δικό του κάθισμα στο ανανεωμένο μας σπίτι, το στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» το οποίο πλέον έχει αναβαθμιστεί σε όλους τους τομείς και θα αποτελεί πλέον ένα αξιοπρεπή ποδοσφαιρικό στάδιο για παρακολούθηση αγώνων ποδοσφαίρου. Μακριά από συρματοπλέγματα, με καθίσματα σε όλους τους χώρους και ενισχυμένο φωτισμό.

«Εμπρός για τη Σαλαμίνα μας» λοιπόν γιατί αποτελεί ένα ΕΝΔΟΞΟ «σωματείο όπως κανένα άλλο». Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που εξακολουθεί να έχει τόσο πλατιά βάση υποστήριξης που την καθιστούν στα 6 δημοφιλέστερα σωματεία και τα πρώτα στη ιδιαίτερη συμπάθεια ουδέτερων φιλάθλων. Με την βοήθεια και συμμετοχή όλων, μπορούμε να τα καταφέρουμε! Γιατί η Σαλαμίνα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ!

Τηλεφωνήστε τώρα στο 97 82 83 96 για την απαραίτητη παραγγελία της δικής σας ατομικής ή οικογενειακής θέσης συμμετέχοντας ενεργά στην υποστήριξη του κοινού σκοπού στήριξης του ερυθρόλευκου αγώνα. Του αθλητικού αγώνα της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, με το μόνιμα σύνθημα μας και την αποστολή μας: «ΔΕΝ Σ’ ΑΦΗΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΠΟΤΕ».

Πληροφορίες εισιτηρίων και κρατήσεων στο σχετικό έντυπο και στην επίσημη σελίδα του σωματείου μας στο διαδίκτο www.neasalamina.com 

«Εμπρός, λοιπόν, για τη Σαλαμίνα μας».