Αυξάνεται ο βαθμός ετοιμότητας

Στην κορύφωση της βρίσκεται η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας, ενόψει της ποδοσφαιρικής περιόδου η οποία ξεκινά σε τρεις εβδομάδες. Οι διπλές προπονήσεις αποτελούν καθημερινότητα για τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας, εκτός των ημερών που πραγματοποιούνται φιλικά παιχνίδια. Η τεχνική ηγεσία από παιχνίδι σε παιχνίδι, βλέπει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να εφαρμόζουν όλο και σε μεγαλύτερο βαθμό τα όσα δουλεύονται στην προπόνηση, όμως τα περιθώρια βελτίωσης είναι πάρα πολλά και ο χρόνος που απομένει θα πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο.

Θετικό στοιχείο για την προετοιμασία αποτελεί το γεγονός ότι όσοι τραυματισμοί παρουσιάστηκαν δεν ήταν σοβαροί και οι ποδοσφαιριστές που τους αντιμετώπισαν επανήλθαν σε σύντομο χρονικό διάστημα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Τη δεδομένη στιγμή, ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι Στέινμπορς και Πεδρίτο, με την κατάσταση να μην εμπνέει ανησυχία.

Οι προσπάθειες για εξεύρεση ενός αμυντικό ποδοσφαιριστή με τον οποίο θα ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας, συνεχίζονται. Στόχος του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι όπως μέσα στα στενά οικονομικά πλαίσια, να πραγματοποιηθεί η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τη Νέα Σαλαμίνα είναι με αντίπαλο την Πάφος FC στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή, το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 19:00.