Συνεχίζεται η παράδοση των διαρκείας

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας με την οποία ενημερώνει ότι συνεχίζεται η παράδοση των εισιτηρίων διαρκείας.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι συνεχίζεται η παράδοση των εισιτηρίων διαρκείας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 προς τους φίλους του σωματείου που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση.

Η παράδοση των εισιτηρίων πραγματοποιείται από το RED SHOP, στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή, καθημερινά κατά τις ώρες 9:00-13:00 και 15:00-18:00. Επίσης θα παραδίδονται και το Σάββατο 29 Αυγούστου πριν την έναρξη του εντός έδρας παιχνιδιού με την Ανόρθωση. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παράδοση των εισιτηρίων είναι η εξόφληση τους.

Προτρέπονται οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας όπως παραλάβουν έγκαιρα τα εισιτήρια διαρκείας ώστε να αποφευχθεί αχρείαστη ταλαιπωρία κατά την ημέρα διεξαγωγής του πρώτου εντός έδρας παιχνιδιού.

Ταυτόχρονα καλούνται όσοι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας, όπως εκμεταλλευτούν τις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και να εξασφαλίσουν σε ετήσια βάση τη θέση τους στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή και να γίνουν μέρος της προσπάθειας της αγαπημένης τους ομάδας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016. Για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24663090 και 97828396.