Αμφίβολοι Μπεμπά - Παύλου (Δύσκολα ο Πεδρίτο)

Με καθημερινές προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ανόρθωση, το Σάββατο 29 Αυγούστου στις 20:00.

Αφού έγινε από την τεχνική ηγεσία αξιολόγηση του παιχνιδιού της πρεμιέρας και των λόγων που οδήγησαν στην ήττα, οι προπονήσεις εστιάζονται στην τακτική του παιχνιδιού του ερχόμενου Σαββάτου καθώς στη βελτίωση της ομοιογένειας της ομάδας.

Το ατυχές αποτέλεσμα της πρεμιέρας δεν απογοητεύει τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας. Αντίθετα αποτελεί πρόκληση για αυτούς καθώς θέλουν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους, μέρος των οποίων έχουν ξεδιπλώσει, και να κερδίσουν τους πρώτους βαθμούς για τη φετινή περίοδο.

Οι επιλεγές του Γιαν Ντε Γιόνγκε θα είναι αυξημένες έχοντας στη διάθεσή του τα νέα αποκτήματα Άντιτς, Ζάρκοβιτς και Τσίνα.

Σε σχέση με τους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού στις τελευταίες δύο προπονήσεις θα κριθεί η δυνατότητα των Μπεμπά και Παύλου να αγωνιστούν ενώ για τον Πεδρίτο θεωρείται δύσκολο να είναι έτοιμος.