"Η πιο μαζική παρουσία των τελευταίων ετών"

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τους φίλους της ομάδας για τη δυναμική τους παρουσία στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή το βράδυ του Σαββάτου, στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους φίλους της ομάδας για τη δυναμική τους παρουσία στο Στάδιο Αμμόχωστος-Επιστροφή το βράδυ του Σαββάτου, στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Ήταν η πιο μαζική παρουσία των τελευταίων ετών και παρά την αρνητική εξέλιξη του παιχνιδιού οι φίλοι της ομάδας χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές δείχνοντας τους την εμπιστοσύνη τους.

Η μη επίτευξη βαθμολογικού κέρδους στα πρώτα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος μπορεί να μας λυπεί αλλά δεν μας απογοητεύει. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας και η δουλειά στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα συνεχιστεί ακατάπαυστα ώστε να διαμορφωθεί ένα σύνολο ανάλογο των προσδοκιών των φίλων της Νέας Σαλαμίνας. Οι επιτυχίες θα έρθουν πιο σύντομα αν η ομάδα συνεχίσει να έχει την στήριξη των φίλων της. 

Με θετική ενέργεια δίνουμε το παρών μας στο πλευρό της Νέας Σαλαμίνας σε κάθε παιχνίδι σε κάθε γήπεδο.