"Με καλύτερη διαχείριση θα κερδίζαμε"

Στο ραδιοφωνικό σταθμό "Άστρα" μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρης Ανδρέου ο οποίος αναφέρθηκε στις δυο ήττες από την Ομόνοια και την Ανόρθωση.

Για τον τρόπο και τις ήττες που δέχθηκε η ομάδα: "Περισσότερη πίκρα φέρνει το αποτέλεσμα με την Ομόνοια. Μας πλήγωσε ο τρόπος που χάσαμε. Θα μπορούσαμε με καλύτερη διαχείριση στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου να κερδίζαμε την Ομόνοια, όπως φυσικά και τον αγώνα με την Ανόθρωση".

Για τη συνέχεια: "Πιστεύω με μια νίκη, θα πάρει αυτοπεποίθηση η ομάδα. Έχουμε καλό και ποιοτικό ρόστερ. Θέλουμε υπομονή και δουλειά".

Για τα πολλά λάθη στη άμυνα: "Σίγουρα τα μεσοαμυντικά λάθη μας προβλημάτισαν. Ας μην ξεχνάμε ότι οι δυο στόπερ ήταν μόνο λίγες ημέρες μαζί μας ενώ ο Τσίνα 3-4. Στο δεύτερο ημίχρονο με την Ανόρθωση ήταν τρία λάθη τα οποία μας στοίχισαν".

Για τον κόσμο της ομάδας που στήριξε τους ποδοσφαιριστές: "Είναι πρωτάθλημα 36 χιλιομέτρων, εμείς είμαστε μόνο στα δυο. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα τι θα γίνει. Θέλει χρόνο και υπομονή. Όσοι πιστέψουν στην ομάδα δεν θα απογοητευτούν".