Πάλι καλά... (Δουλειά, γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα)

Μπορεί να τερματίστηκε το νικηφόρο της σερί, αλλά πάλι καλά για τη Νέα Σαλαμίνα που κατάφερε να πάρει το βαθμό κόντρα στην Πάφο.

Η ομάδα της Αμμοχώστου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και στάθηκε τυχερή που πήρε το βαθμό της ισοπαλίας, αφενός λόγω της αστοχίας της αντιπάλου κι αφετέρου λόγω του Τσούρτσουριτς, που αποδεικνύεται... λίρα εκατό για τους "ερυθρόλευκους".

Κάτι που παραδέχθηκε ιπποτικά και ο προπονητής της, Γιαν Ντε Γιόνγκε, με τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν καλύτερη η Πάφος και άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο σημερινό παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Είμαστε ευχαριστημένοι για τους 10 βαθμούς που έχουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά στη συνέχεια για να γίνουμε καλύτεροι".

Πλέον, η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να ανασυνταχθεί και να παρουσιάσει το πρόσωπο που όλοι είδαμε στα παιχνίδια με Αγία Νάπα, Απόλλωνα και Ερμή.

Άλλωστε, ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ και ΑΠΟΕΛ, όπου υπάρχει ορατός ο κίνδυνος να μην συγκεντρώσει κάποιο βαθμό.

Από την άλλη, ωστόσο, το συγκρότημα του Ντε Γιόνγκε απέδειξε πως αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του, τότε μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και κόντρα και σε μεγάλους αντιπάλους και γιατί όχι να το πράξει τις επόμενες δύο αγωνιστικές.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ και διαβάστε για τις επίμαχες φάσεις στο Αμμόχωστος

Τα παρανυφάκια του "Αμμόχωστος"!