"Το ελάχιστο που μπορούμε" (φώτος)

Στην φιλοξενία προσφύγων από την Συρία στο ψεσινό ματς με την Πάφο, αναφέρεται η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας με δελτίο τύπου.

Οι ερυθρόλευκοι σημειώνουν για την όμορφη κίνηση που έκαναν...

"Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Σωματείου μας και στην προσπάθεια μας για αλληλεγγύη και προσφορά βοήθειας σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν από τον πόλεμο, υποδεχθήκαμε στον χθεσινό αγώνα πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά και άλλες χώρες της περιοχής, οι οποίοι διαμένουν στο κέντρο υποδοχής προσφύγων στην Κοφίνου.

Προσφέρθηκαν δώρα εκ μέρους του Σωματείου μας προς τους πρόσφυγες, ενώ και οι οργανωμένοι οπαδοί μας τους υποδέχθηκαν στο σύνδεσμο τους και τους φιλοξένησαν μέχρι το τέλος του αγώνα και στην κερκίδα. Ως προσφυγικό Σωματείο, είναι το ελάχιστο που μπορέσαμε να κάνουμε, για να δώσουμε κάποιες στιγμές ευτυχίας σε ανθρώπους, που όπως κι εμείς το 1974, ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους και κυνηγούν απλά να επιζήσουν σε ξένες χώρες.

Μέχρι η ανθρωπότητα να φτάσει στο σημείο να μη χρησιμοποιεί τον πόλεμο, τον ξεριζωμό και τη διάλυση χωρών για εξυπηρέτηση «μεγάλων» συμφερόντων, όπλο μας πρέπει να είναι η αλληλεγγύη σε όσους υποφέρουν.

Ας ελπίσουμε οι Σύριοι, οι Κύπριοι και όποιοι άλλοι λαοί υποφέρουν ακόμα από πόλεμο και προσφυγιά, να βρουν σύντομα τη λύτρωσή τους".

Δείτε ΕΔΩ τι άλλο... ξεχωριστό υπήρχε ψες στην κερκίδα της Σαλαμίνας