Διεθνείς, προπονήσεις και σημαντική ξεκούραση

Με δελτίο τύπου η Νέα Σαλαμίνα αναφέρεται στην διακοπή του πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα προπονήσεων, οι διεθνείς και άλλα...

[dfp-article-1]

Αναλυτικά

Τη διακοπή του πρωταθλήματος θέλει να επωφεληθεί η Νέα Σαλαμίνα ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες να παρουσιαστεί έτοιμη ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την 7η αγωνιστική αφενός θα δοθεί χρόνος ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές, με τους ξένους να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στις πατρίδες τους για τις ημέρες που δεν θα υπάρχουν προπονήσεις, αφετέρου η ομάδα θα δουλέψει με βάση τα όσα έχουν διαπιστωθεί στις πρώτες έξι αγωνιστικές με στόχο να εμφανίσει περαιτέρω βελτίωση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν και ακολούθως θα τους παραχωρηθεί άδεια μέχρι και την Κυριακή. Από την επόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Νέας Σαλαμίνας για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στις 19:00.

Ως θετικό καταγράφεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμού και όλοι οι ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Εξαίρεση αποτελούν οι τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές. Ο Στέινπορς κλήθηκε στην Εθνική Λετονίας για τα παιχνίδια με την Ισλανδία και το Καζακστάν, ο Γκράιμς κλήθηκε στην Εθνική Λιβερίας για τα δύο παιχνίδια με την Γουινέα Μπισάου, ο Κούσουλος κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων για τα παιχνίδια με την Σλοβακία και τη Λευκορωσία και ο Κωνσταντίνου κλήθηκε στην Εθνική Νέων για τα δύο φιλικά παιχνίδια με το Ισραήλ. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενσωματωθούν με την ομάδα στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.