Τρίτη και κρίσιμη χρονιά (μήνας ενίσχυσης)

Η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας καλεί τον κόσμο της ομάδας να συνεισφέρει οικονομικά μέσα από την αγορά του λαχνού καθώς ο Οκτώβριος χαρακτηρίζεται ως "μήνας οικονομικής ενίσχυσης"...

Η ανακοίνωση

"Η Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου έχει προχωρήσει στην έκδοση λαχείου οικονομικής ενίσχυσης του σωματείου. Ο κάθε λαχνός τιμάται προς €20 και οι τυχεροί της κλήρωσης θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Τα δώρα περιλαμβάνουν ένα χειροποίητο κόσμημα αξίας €1,500 προσφορά του κοσμηματοπωλείου ITALCATENA, ένα ανατομικό στρώμα MEMORY FOAM αξίας €1,300 προσφορά της PANSTROMASEW και μια τηλεόραση 50’’.

Η τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδος αποτελεί την τρίτη και κρίσιμη χρονιά στην προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης του σωματείου. Μεγάλος στόχος του σωματείου είναι η ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες καθώς από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο θα διαθέτει εγγυημένα εισοδήματα που θα του επιτρέψουν να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις με καλύτερες προοπτικές.

Παράλληλα με την προσπάθεια της οικονομικής εξυγίανσης συνεχίζεται και η προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας. Η παρουσία της ομάδας μας στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κρίνεται ως πολύ καλή και το ζητούμενο είναι όπως η συνέχεια είναι ανάλογη και ακόμη καλύτερη. Η συνέπεια προς όσους αποτελούν την ποδοσφαιρική ομάδα της Νέας Σαλαμίνας αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Καλούνται οι φίλοι και οι εκτιμητές της Νέας Σαλαμίνας να στηρίξουν την οικονομική εκστρατεία του σωματείου. Λαχνοί αξίας 20 ευρώ έκαστος είναι διαθέσιμοι σε όλες τις Επαρχίες και για πληροφορίες οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του σωματείου στο τηλέφωνο 24663090. 

Μαζί παίζουμε σπουδαία μπάλα. Ας ενδυναμώσουμε τη προσπάθεια".