Παιχνίδι μίας επιλογής (Η αποστολή)

Τη δυναμική από τα συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να αξιοποιήσει η Νέα Σαλαμίνα και να συνεχίσει προς υλοποίηση των φετινών της στόχων. Μπροστά της τώρα βρίσκεται το παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου για το θεσμό του Κυπέλλου και μοναδικός στόχος είναι η νίκη και η πρόκριση στην επόμενη φάση. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 17:00.

Η πρόκριση κρίνεται σε ένα παιχνίδι και θα απαιτηθεί από τους ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας συγκέντρωση ώστε να φτάσουν στην πρόκριση. Το γεγονός ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται στη Β’ Κατηγορία δεν πρέπει να προκαλέσει εφησυχασμό. Στα παιχνίδια του Κυπέλλου που προηγήθηκαν, δύο ομάδες έκαναν την έκπληξη αποκλείοντας ομάδες της Α’ Κατηγορίας.

Οι ποδοσφαιριστές που επιλέγηκαν από τον Γιαν Ντε Γιόνγκε για την αποστολή του παιχνιδιού είναι οι ακόλουθοι: Στέινμπορς, Μάντζιαλος, Ζάρκοβιτς, Μπεμπά, Πεδρίτο, Τσούριουριτς, Αδόρνο, Παύλου, Κυριάκου, Κούσουλος, Λεμέσιος, Κωνσταντίνου, Μάρτσιεφ, Μ.Μιχαήλ, Κέζος, Κολίνα, Χριστοφή, Γκράιμς, Τσίνα, Τσιγκουίνι, Ν.Μιχαήλ,Στυλιανού.

Μετά την προπόνηση τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές είχαν το καθιερωμένο δείπνο.

Παρά το εργάσιμο της ημέρας, οι ποδοσφαιριστές της Νέας Σαλαμίνας θα πρέπει να έχουν τη στήριξη από τους φίλους της ομάδας και στους οποίους έχει παραχωρηθεί η δυτική κερκίδα του Σταδίου. Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα €10 και τα παιδικά στο €1.