Μπήκε σε αγχωτική διαδικασία…

Πετώντας ακόμη μια ευκαιρία «εδραίωσης» στα σκουπίδια, η Νέα Σαλαμίνα από μόνη της μπαίνει τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σε μια αγχωτική διαδικασία.

Για άλλο ένα παιχνίδι δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί  τη δυναμική του «Αμμόχωστος» και όπως ήταν λογικό σκόρπισε απογοήτευση στον κόσμο της που βλέπει την ομάδα να παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις. 

Μπορεί στην κατάταξη η απώλεια των δυο βαθμών απέναντι στον Άρη να μην στοιχήσει (η Δόξα αγωνίζεται αύριο με τον Απόλλων), εντούτοις αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι οι παρατεταμένες μέτριες εμφανίσεις σε συνδυασμό με την κατακόρυφη πτώση του κεφαλαίου δημιουργία φάσεων. 

Στο τι φταίει μπορούν ν’ αποδοθούν αρκετές αιτίες όμως το ζητούμενο τη δεδομένη στιγμή είναι η τεχνική ηγεσία να βρει τι λύσεις πριν αυτές στοιχήσουν επιφέροντας μη αναστρέψιμες συνέπειες. 

Πλέον, θέλοντας και μη, η αγωνία μεταφέρεται στο «Τάσος Μάρκου» εκεί που «ερυθρόλευκοι» θα συναντήσουν τη διψασμένη για βαθμούς ΕΝΠ. Μια αναμέτρηση, που η έκβασή της κρίνεται καθοριστική για διατήρηση του στόχου και φυσικά των ισορροπιών μέσα στην ομάδα. Με ό,τι  και αν αυτό σημαίνει ή συνεπάγεται…