Τουλάχιστον γεμίζει το σακούλι…

«Φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι»… Αυτή η γνωστή λαϊκή ρήση εάν παραστεί σε βαθμούς, κάλλιστα μπορεί να ειπωθεί στη περίπτωση της Νέας Σαλαμίνας που αγχωτικά μεν, με αργό και σταθερό ρυθμό βρίσκεται πιο κοντά στο να επιτύχει την εδραίωση στην πρώτη 6άδα. 


Μπορεί να μη κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στον Άρη, εντούτοις κατάφερε κάτι το πολύ σημαντικό αφού ουσιαστικά με το +6 τον έβγαλε εκτός συναγωνισμού.

Την ίδια στιγμή, έστω και ο ένας βαθμός ίσως αποβεί ικανοποιητικός καθώς σε περίπτωση που η Δόξα δεν αποκομίσει όφελος αυτή την αγωνιστική, η μεταξύ τους διαφορά θ’ αυξηθεί στο +4.

Μάλιστα υπό προθέσεις, το σενάριο αυτό, κρίνεται ιδανικό μιας και τέσσερις στροφές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας θα χρειάζεται δυο παιχνίδια ν’ απειλήσει (…βεβαίως εκκρεμεί μεταξύ τους παιχνίδι που θα παίζουν για δυο αποτελέσματα).

*Σε ό,τι αφορά τ’ αγωνιστικά δεδομένα οι Σκοπελίτης και Ζάρκοβιτς συμπλήρωσαν κάρτες και ως εκ τούτου δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην ερχόμενη αναμέτρηση ενάντια στην ΕΝΠ. Αντίθετα, επιστρέφουν αφού εξέτισαν την τιμωρία του οι Γκόμες και Χριστοφή.  Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το κατά πόσο ο Μπεμπά ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.