"Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας"

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας με την οποία καλεί τον κόσμο να προστατέψει την ομάδα και να προσέχει ιδιαίτερα τι διαβάζει.

Η ανακοίνωση:

"Φίλοι και υποστηρικτές της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ Αμμοχώστου,

Ο μαραθώνιος του πρωταθλήματος έχει φτάσει στην τελική του ευθεία και η ομάδα μας βρίσκεται εντός των στόχων που είχε θέσει από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Έχουν απομείνει τέσσερις στροφές και η δική σου στήριξη θα είναι καθοριστική για την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου μας.

Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας σε διάφορα δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες και μόνο ζημιά και προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν στην ομάδα μας. Μην επηρεάζεσαι από εξωγενείς παράγοντες και μείνε δίπλα στην ομάδα μας.

Μια ομάδα που «δε βλέπεται» δεν είναι δυνατόν να κατάφερε να μαζέψει τριάντα βαθμούς και να βρίσκεται από την αρχή του πρωταθλήματος στην πρώτη εξάδα συνεχώς. Μια ομάδα που «θα γίνει σάκος του μποξ αν μπει εξάδα» δεν είναι δυνατόν να κατάφερε να κερδίσει 4 βαθμούς από τη μέχρι χθες πρωτοπόρο ομάδα, να κερδίσει μια φορά έναν από τους διεκδικητές του τίτλου και γενικά να βάζει δύσκολα σε όλους της τις αντιπάλους. Μια ομάδα που «ξεφούσκωσε» δε γίνεται συνεχώς να κρατά απόσταση ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος από τους άλλους διεκδικητές της εξάδας.

Περήφανε Σαλαμιναίε, οι ποδοσφαιριστές μας που μας χάρισαν τόση χαρά και περηφάνια τη φετινή περίοδο σε έχουν ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε. Αυτοί που μετά από χρόνια μας έκαναν να νιώθουμε πως το σωματείο μας ανεβαίνει επίπεδο και μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας σε χρειάζονται δίπλα τους, υποστηρικτή και συμπαραστάτη.

Μόνο η δική σου παρουσία και στήριξη μπορεί να σπρώξει ακόμα πιο πολύ ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία στην υλοποίηση των στόχων μας. Εξάλλου εσύ δεν άφησες ποτέ την ομάδα μας μόνη της και δε θα την αφήσεις ούτε τώρα.

Το πλάνο του Δ.Σ. προχωρεί, όπως είχε εξαγγελθεί πριν από τρία χρόνια, και σιγά σιγά αφήνουμε πίσω τις δυσκολίες των προηγούμενων χρόνων. Τώρα είναι η δική μας ώρα να δώσουμε την τελική ώθηση για την ολοκλήρωση και των αγωνιστικών στόχων.

Γεμίζουμε τα γήπεδα στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και κερδίζουμε τον αγώνα της εξέδρας. Γεμίζουμε τα γήπεδα και στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Δίνουμε κόκκινο χρώμα, τραγουδούμε, στηρίζουμε και διατηρούμε την ομάδα μας στην εξάδα.

Μόνο εσύ μπορείς και ξέρεις πως η δική σου στήριξη θα φέρει την ομάδα μας εκεί που όλοι θέλουμε. Συνέχισε να μένεις κοντά στους ποδοσφαιριστές μας και μην επηρεάζεσαι.
Και μην ξεχνάς πως:

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!!