Δεν προλαβαίνει ο Μπεμπά (Διεκδικούν θέση Άντιτς και Χριστοφή)

Οι λιγοστές πιθανότητες που υπήρχαν ώστε ο Μάθιου Μπεμπά να προλάβει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΕΝΠ εξανεμίστηκαν  αφού η σημερινή επαναξιολόγηση της κατάστασής του έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται χρόνο για να ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Νέα Σαλαμίνα προσμετρά δυο σημαντικές απουσίες στην θέση του αμυντικού χαφ, καθώς λόγω καρτών, εκτός επιλογών είναι και ο Γιάννης Σκοπελίτης.

Έτσι λοιπόν, με βάση αυτά τα δεδομένα, θέση στο αρχικό σχήμα για κάλυψη του εν λόγω κενού διεκδικεί ο Χριστοφή μιας και ο Κούσουλος που ήταν η πιο λογική ή πιθανότερη λύση θα χρειαστεί να κληθεί ν’ αγωνιστεί στο κέντρο άμυνας από την στιγμή που ο Ζάρκοβιτς με την σειρά του είναι τιμωρημένος.

Παρόλα αυτά, πάντοτε υπάρχει και το άλλο πιθανό σενάριο όπως ο Άντιτς να επιστρατευτεί στο κέντρο της άμυνας (για πρώτη φορά φέτος) ώστε ο Κούσουλος να χρησιμοποιηθεί κανονικά στα χαφ.

Να σημειωθεί ότι ο Σέρβος αγωνιζόμενος στο πρόσφατο παρελθόν στην Ανόρθωση χρησιμοποιήθηκε αρκετές φορές ως κεντρικός αμυντικός και τα πήγε περίφημα.

*Σε ό,τι αφορά την κατάσταση του Ζοάο Τσίνα, σήμερα επιχείρησε ν’ ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος και ως εκ τούτου όλα τα δεδομένα οδηγούν στο ότι θα προλάβει να συμπεριληφθεί μετά από μισό μήνα αποχής ξανά στην αποστολή.