Ο Πάρις σχολιάζει το θέμα Κούσουλου

Μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Πάρις Ανδρέου τοποθετείται για το θέμα Γιάννη Κούσουλου λέγοντας πως δεν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής χωρίς την καταβολή της ρήτρας που προβλέπεται.

Ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας γράφει...

"Για λόγους αρχής θα τοποθετηθώ επί του θέματος μεταγραφολογίας του ποδοσφαιριστή μας Γιάννη Κούσουλου που πολλά ΜΜΕ αναφέρονται.

Θέλω να ξεκαθαρίσω με τον πιο επίσημο τρόπο ότι στον ποδοσφαιριστή μας έγινε πρόωρο συμβόλαιο ανανέωσης πριν 2 μήνες που μεταξύ άλλων συμπεριλάμβανε επέκταση της διάρκειας του συμβολαίου, αυξημένες απολαβές και ρήτρα σε περίπτωση μεταγραφής. Ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ ευχαριστημένος στην ομάδα μας και έτοιμος να δώσει το 100% των δυνάμεων του και την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Θα ήθελα να τονίσω πως το Δ.Σ. του Σωματείου μας θα μπορέσει να εξετάσει οποιαδήποτε πρόταση για απόκτηση του ποδοσφαιριστή μας εφόσον κατατεθεί πρόταση με το ποσό της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Θα ήθελα να επίσης να κάνω ξεκάθαρο, ότι δεν υπάρχει οποιοσδήποτε άλλος τρόπος να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής χωρίς την καταβολή της ρήτρας, όπως κάποια ΜΜΕ αναφέρονται.

Τέλος καλώ τον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας να επικεντρωθεί στην εξασφάλιση άμεσα των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο, κάτι που θα βοηθήσει οικονομικά το σωματείο μας και να έχουν εμπιστοσύνη στα θέματα αυτά στο Δ.Σ. 

Καλό βράδυ".