«Βγήκε αυθόρμητα και αληθινά από μέσα μου»

Με αφορμή το έντονο ξέσπασμά και τις χαρακτηριστικές του αντιδράσεις στον αγώνα με την ΑΕΖ, ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρις Αντρέου, παραχώρησε δηλώσεις στο www.kerkida.net.

Ο μπροστάρης της διοικητικής δομής των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε επίσης στην σημασία της νίκης, στα γκολ του Μάατσι, το πόσο βοήθησε η κάθοδος του Στάικου Βεργέτη αλλά και την επικείμενη δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ.  

«Βγήκε αυθόρμητα και αληθινά από μέσα μου. Αυτό το ξέσπασμα ήταν αποτέλεσμα της πίεσης που είχαμε το τελευταίο διάστημα από το κακό ξεκίνημα της ομάδας. Αυτή ήταν η Νέα Σαλαμίνα που θέλουμε να βλέπουμε. Πάθος και θέληση από το πρώτο λεπτό για τη νίκη», τόνισε αρχικά. 

Για την σημασία της πρώτης νίκης: «Είναι μια ψυχολογική ένεση για τους παίχτες. Σίγουρα είναι μόνο τρεις βαθμοί αλλά την χρειαζόμασταν πάρα πολύ.  Μόνο όσοι είναι κοντά στην ομάδα μπορούν να καταλάβουν το πόσο σημαντική είναι… Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι είναι μια νέα αρχή για τους στόχους που έχουμε θέσει. Είναι κάτι σαν επανεκκίνηση για μας». 

Για την συμπαράσταση του κόσμου και το μήνυμα που θα ήθελε να του δώσει ενόψει συνέχειας: «Ξέρουμε τι θέλει ο κόσμος και καταλαβαίνουμε απόλυτα τι θέλει από την ομάδα. Σίγουρα θέλει πάντα η ομάδα να κερδίζει και τον πικράναμε με το κακό ξεκίνημα. Βλέπουμε μπροστά και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος.  Όλοι ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε μεγάλα πράγματα»

Για την απόδοση και τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Μάατσι: «Νομίζω ξέσπασε και ο ίδιος. Θα έλεγα ότι απελευθερώθηκε μετά το πρώτο γκολ που πέτυχε. Τον στηρίζουμε πάντα τόσο στα καλά όσο και στα κακά. Πιστεύουμε πολύ επάνω του και μακάρι να έχει ανάλογη συνέχεια. Θα δούμε ένα διαφορετικό Μάατσι στις επόμενες αγωνιστικές»

Για το νέο αέρα που έφερε η κάθοδος του Στάικου Βεργέτη: «Αν και είναι νωρίς τα πρώτα δείγματα γραφής τους φάνηκαν στο γήπεδο. Πιστεύουμε σε αυτόν. Με σκληρή δουλειά θα πετύχει στην ομάδα». 

Για το επικείμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ και την καλή παράδοση που διατηρεί η ομάδα: «Όπως και να έχει είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το βλέπουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο. Θέλουμε πολύ μέσα στην έδρα μας ν’ ανοίξουμε λογαριασμό με γκολ και νίκες. Θεωρώ ότι θα δούμε μια πολύ βελτιωμένη Σαλαμίνα σε αυτόν τον αγώνα. Ο κόσμο επιβάλλεται να έρθει και να στηρίξει τους ποδοσφαιριστές».