Νέα αρχή και... στην έδρα της

Η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εκφωνητικό τρόπο επανέφερε την πολυπόθητη ηρεμία στη Νέα Σαλαμίνα. Έτσι, πλέον, όλοι στον σύλλογο αναπτέρωσαν ψυχολογία και αισιοδοξία ενόψει συνέχειας... Μια συνέχεια που βρίσκει στο δρόμο την πρώτη και αήττητη ΑΕΚ.

Παρά την αντικειμενική δυσκολία στην προσπάθεια για να ανοίξει λογαριασμό επιτυχιών και στο σπίτι της, σύμμαχος αποτελεί η τρομερά θετική παράδοση αφού για 16 χρόνια διατηρεί αήττητο σερί ενάντια στην ομάδα της Λάρνακας.

Σταθεροποίηση μέσω βασικού κορμού
Την σταθεροποίηση μέσω της επιλογής ενός βασικού κορμού επιλογών θα επιχειρήσει να επιτύχει τις επόμενες ημέρες ο Στάικος Βεργέτης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός εκεί εστίασε το μεγαλύτερο πρόβλημα ώστε η ομάδα να είναι σε θέση να βγάλει σιγά-σιγά ποιότητα και διάρκεια στο παιχνίδι της.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ξεκαθάρισε, πρώτο του μέλημα είναι η αξιολόγηση του ρόστερ και έπειτα η διαφοροποίηση ή ανεύρεση του ιδανικού αγωνιστικού στιλ. Έτσι, για την ώρα δουλεύει σε πιο συγκεκριμένους τομείς αγωνιστικής βελτίωσης και για όλα τα υπόλοιπα θα δοθεί η δυνατότητα εντός της διακοπής του πρωταθλήματος που ακολουθεί.

Αγωνιστικά νέα...
Την ερχόμενη Τετάρτη θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του Γκράτσι ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα. Αναλόγως της κατάστασής του θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το κατά πόσο έχει πιθανότητες να τεθεί στις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας.

Σίγουρος απόντας είναι ο Φροξυλιάς ο οποίος εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.