Το πιο σημαντικό γι’ αυτήν…

Ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι της στη φετινή περίοδο θα δώσει αυτή την αγωνιστική βδομάδα η Νέα Σαλαμίνα. Ξεμπερδεύοντας από το δύσκολο πρόγραμμα, τώρα ενάντια σε έναν από τους βασικούς ανταγωνιστές στο δρόμο προς την είσοδο στην πρώτη εξάδα, καλείται ν’ αποδείξει ότι όχι μόνο θέλει αλλά μπορεί ν’ αντιστρέψει το βαθμολογικό σκηνικό. 

Στο θετικό σενάριο, κερδίζοντας εκτός έδρας θα στείλει ξεκάθαρο μήνυμα αντεπίθεσης, ενώ παράλληλα, θα βάλει τέλος στο άνοιγμα της διαφοράς που έχει δημιουργηθεί. Αντίθετα στο αρνητικό, σε ενδεχόμενη νέα αποτυχία, το βατό πρόγραμμα δεν αποκλείεται να γυρίσει μπούμερανγκ βάζοντας πίεση στην ομάδα. 

Χαρακτηριστικά, μέχρι και την ολοκλήρωση του α’ γύρου οι «ερυθρόλευκοι» φαινομενικά έχουν να αντιμετωπίσουν αντιπάλους της ίδιας έως κατώτερης δυναμικής ομάδας όπως:  Ερμή (εκτός), Αναγέννηση (εντός), Δόξα (εκτός), Εθνικό Άχνας (εντός), Καρμιώτισσα (εκτός).

Άρα με απλά λόγια, μη παίρνοντας τους προσδοκώμενους βαθμούς αναπόφευκτα θα πρέπει να προχωρήσει νωρίς-νωρίς σε επαναπροσδιορισμό στόχων.