ΣΚΕΠΑΣΕ μεγάλη απογοήτευση...

Πίκρα και έντονη απογοήτευση επέφερε σε σ’ όλο το οικοδόμημα της Νέας Σαλαμίνας η  απρόσμενη ήττα από τη Δόξα αφού κανείς δεν περίμενε ότι σ’ ένα τόσο κρίσιμο αγώνα η ομάδα δεν θα μπορούσε ν’ ανταπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες. 

Ο τρόπος που ήλθε η ήττα δικαιολογημένα δημιούργησε αμέτρητα γιατί στον κόσμο αφού θεωρούσε δεδομένο πως η θέληση για είσοδο στην 6άδα θα μεταφερόταν και στο γήπεδο ως προσπάθεια. Αντί αυτού, το νωθρό ξεκίνημα  στοίχησε δύο εύκολα γκολ (από την ομάδα με την χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος) και μετά έτρεχε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. 

Κάπου εδώ μπαίνει στην συζήτηση ότι ο τρόπος που ήρθε ήττα αποτέλεσε απλά την συνέχεια της κακής αγωνιστικής κατάστασης στα τελευταία παιχνίδια, ή πιο συγκεκριμένα, της αδυναμίας  σωστής διαχείρισης του έμψυχου δυναμικού.  Έτρεχε που έτρεχε μετά δυσκολίας η «κάνουλα»  γκολ (έρχονταν τουλάχιστον με δυσκολία στενές νίκες), χάλασε και η αμυντική ισορροπία μεγεθύνοντας το πρόβλημα. 

Με τις πιθανότητες πλέον για είσοδο στο α’ γκρουπ να έχουν μειωθεί, κύριο μέλημα είναι άπαντες να αποβάλουν το αχρείαστο άγχος ώστε αν μη τι άλλο να έλθει η πολυπόθητη βελτίωση στα εναπομείναντα ματς της κανονικής περιόδου.   

Σίγουρα οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι ήταν μεγάλες όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το τέλος του κόσμου.  Αργά μεν αλλά... με σταθερά βήματα η ομάδα έχει καθιερωθεί σαν μια υπολογίσιμη δύναμη στο εγχώριο στερέωμα και αυτό δεν είναι λίγο πράγμα γνωρίζοντας κανείς τις συνθήκες που επικρατούσαν στο πρόσφατο παρελθόν.  

Άρα λοιπόν, σε τέτοιες περιπτώσεις πάντοτε το καλύτερο φάρμακο είναι ηρεμία για την όσο το δυνατό καλύτερη διαχείριση των δύσκολων καταστάσεων. 

**Να σημειωθεί ότι σε σχέση με την κριτική που έχει ασκηθεί προς τον Στάικο Βεργέτη, έχουμε ενημερωθεί επίσημα ότι η διοίκηση τον στηρίζει και δεν τίθεται καμία σκέψη ή θέμα απομάκρυνσης του.