Τα ανοικτά κεφάλαια…

Ανεξάρτητα εάν η διοίκηση δεν θέλει να προβεί σε οποιαδήποτε δεσμευτική κίνηση πριν την Γενική Εκλογική Συνέλευση στα μέσα Απριλίου, υπάρχουν κάποια ανοικτά μέτωπα στον προγραμματισμό που αναγκαστικά πρέπει να προχωρήσουν. Μερικά από αυτά είναι τα κεφάλαια προϋπολογισμός και φυσικά ενεργοποίησης των οψιόν ανανεώσεων ποδοσφαιριστών-τεχνικής ηγεσίας. 

Σε ό,τι αφορά το πρώτο σκέλος ήδη έγινε επέκταση της συνεργασίας με τον Γκράτσι, ενώ γίνονται ενέργειες όπως προκύψει συμφωνία επίσης με αυξημένες οικονομικές απολαβές με τους Βεσελόφσκι και Τσαμπούρη (…λοιπών ποδοσφαιριστών που κρίνονται αναγκαίοι).

*Κλειστό συμβόλαιο σε ισχύ διατηρούν οι Μακρίεφ, Κούσουλος, Μιχαήλ, Ελευθερίου και Μπριζίτο.   

Το εγχείρημα δεν είναι και το πιο εύκολο εν μέσω ενός στενού οικονομικού πλαισίου όμως εκφράζεται η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα προκύψουν θετικές εξελίξεις. 

Από κει και πέρα στο θέμα προπονητής, κριτήριο αναμένεται ν' αποτελέσει το διάστημα των εναπομεινάντων οκτώ αγωνιστικών.  Με τον Αντόνιο Κονσεϊσάο υπάρχει συμφωνία μόνο μέχρι το τέλος της σεζόν άρα σε περίπτωση που κριθεί ικανοποιητικό το έργο του θα πρέπει να ξεκινήσουν επαφές επάνω σε νέα βάση.

Κρίσιμα κριτήρια… 
Η διοίκηση κάνει προσπάθειες όπως παρουσιαστεί συνεπής στα κρίσιμα κριτήρια Μαρτίου και Ιουνίου. Ταυτόχρονα παρά  τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες καταβάλλονται όλες οι ενέργειες ώστε η ομάδα να καλύψει τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς τους ποδοσφαιριστές αποφεύγοντας μεγάλο έλλειμμα .