«Είμαι προβληματισμένος, θέλουμε στήριξη»

Δηλώσεις στo  www.kerkida.net παραχώρησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Πάρις Αντρέου σχετικά με την πρόθεση αποχώρησής του με το πέρας εκλογικής συνέλευσης. Επίσης αναφέρθηκε και στο γηπεδικό ζήτημα. 

«Δεν θα προχωρήσουμε σε καμία δεσμευτική  απόφαση ή κίνηση πριν την Γενική Εκλογική Συνέλευση του σωματείου.  Προγραμματίζεται να γίνει μέσα Μαΐου. Θα εκδοθεί ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία. Χρειαζόμαστε όλα τα μέλη για να δούμε πως θα πορευτούμε», τόνισε αρχικά. 

Για το αν έχει πρόθεση να αποχωρήσει από προεδρικό θώκο του σωματείου είπε: «Είμαι σίγουρα πολύ προβληματισμένος κατά πόσο θα συνεχίσω. Το διοικητικό συμβούλιο χρειάζεται την οικονομική και ηθική στήριξη των μελών για μπορέσει να συνεχίσει». 

Για το έντονο πρόβλημα του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου DICMO Αμμόχωστος-Επιστροφή που επηρεάζει την ομάδα τις τελευταίες σεζόν ξεκαθάρισε: «Εδώ και δυο χρόνια έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο. Το κονδύλι εγκρίθηκε εδώ και καιρό. Μελετάμε το θέμα και ελπίζουμε ότι βελτιωτικά έργα θα λύσουν μια και καλή την κατάσταση. Ευελπιστούμε ότι ο ΚΟΑ θα προχωρήσει τις διαδικασίες άμεσα ώστε να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε έγκαιρα τον Μάιο».