(OΡΙΣΤΙΚΟ) Φεύγει ο Πάρις

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, www.kerkida.net, η απόφαση του Πάρη Ανδρέου να αποχωρήσει είναι οριστική. Ο πρόεδρος ενημερώνει σχετικά τα υπόλοιπα μέλη στην συνεδρία που είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη...

Βασικός λόγος της πρόθεσής του αυτής είναι ότι έχει φτάσει στα όριά του από πλευράς αντοχής  αλλά και σε εργασιακό-οικονομικό επίπεδο.

Από κει και πέρα, εξέφρασε την άποψη πως από την στιγμή που το σωματείο κατάφερε στην τετραετή θητεία του συμβουλίου να πετύχει το στόχο του οικονομικού «σουλουπώματος» αυτή η εξέλιξη δεν πρόκειται να επιφέρει οποιαδήποτε διοικητική αστάθεια.  Αντίθετα, υποστήριξε, ότι εν όσο τα πλείστα μέλη θα παραμείνουν η αποχώρησή του θα δώσει τη δυνατότητα με περισσότερο χρόνο να  επιμεληθεί ο ίδιος το πλάνο για δημιουργία εταιρίας (έμεινε στάσιμο παρά τις εξαγγελίες) ή εύρεσης νέου πλάνου που θα μπορεί να βελτιώσει τους ορίζοντες σε επίπεδο οργάνωσης, στόχων αλλά και οικονομικών δυνατοτήτων.

-Η εισήγησή του αυτή για να προχωρήσει θα πρέπει πρώτα να περάσει από έγκριση στην συνέλευση του σωματείου στις 31 Μαΐου. 

Έτσι, πλέον το ζητούμενο είναι ποιος θα αποδεχθεί να ηγηθεί της νέας προσπάθειας ώστε να υπάρχει έτοιμη λύση στην επικείμενη συνέλευση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η συνεδρία πραγματοποιήθηκε παρουσία του τεχνικού διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου ώστε να γίνει παράλληλα ένας πρώτος απολογισμός της χρονιάς αλλά και παρουσίασης του πλάνου ανανεώσεων-αποχωρήσεων-προγραμματισμού.