(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Τον θέλει ΞΑΝΑ δανεικό από την Καραμπουκσπόρ

Ο Ιονούτ Νεάγκου αποτελεί με διαφορά ο πιο αδικημένος ποδοσφαιριστής της Νέας Σαλαμίνας στην απερχόμενη σεζόν αφού όσες φορές αγωνίστηκε πρόσφερε και έδειξε την αξία του όμως λόγω της κακής διαχείρισης του ρόστερ (από τους εκάστοτε προπονητές) παραγκωνίστηκε. 

Θυμίζουμε πως ο  27χρονος ρουμάνος μέσος αποκτήθηκε την τελευταία στιγμή της εαρινής μεταγραφικής περιόδου με τη μορφή δανεισμού από την τουρκική Καραμπουκσπόρ (επωμιζόταν εκείνη όλο το συμβόλαιο του) σαν μια επιπρόσθετη επιλογή στο χώρο του κέντρου μετά από απαίτηση του συμπατριώτη του προπονητή Εουγκέν Νεαγκόε. Παρότι φάνταζε σαν μια εξαιρετική λύση με μηδαμινό κόστος για το σωματείο, μετά τη φυγή του συμπατριώτη του προπονητή σταδιακά έμεινε στον πάγκο χωρίς να πάρει στη συνέχεια τις ευκαιρίες που πραγματικά άξιζε.

-Αν και όσες φορές αγωνίστηκε πρόσφερε εντούτοις ολοκλήρωσε το δανεισμό του με 15 συμμετοχές εκ των οποίον μόνο οι 6 σαν βασικός. 

Παρά την απογοήτευση τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας που τον παραχώρησε (ήθελε να πάρει περισσότερο χρόνο), σύμφωνα με πληροφορίες του www.kerkida.net οι «ερυθρόλευκοι» πιστεύοντας στις ικανότητές του θα επιχειρήσουν να τον κρατήσουν με ανανέωση δανεισμού για ακόμη έναν χρόνο. 

Το εγχείρημα παραμονής φαντάζει δύσκολο εντούτοις θα γίνουν όλες οι ενέργειες για να μεταπειστεί αυτός και κυρίως η ομάδα του.

-Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής διατηρεί ένα πολύ ψηλό συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα και μόνο εάν καλύψει όλο ή έστω το μεγαλύτερο μέρος του μπορεί η ομάδα της Αμμοχώστου να τον κρατήσει.