"Στο δικό μας γήπεδο θα είμαστε πάντα εμείς το φαβορί" (φώτος)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα η δημοσιογραφική διάσκεψη Τύπου του προπονητή της Νέας Σαλαμίνας Λιάσου Λουκά ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ανόρθωση.

Τα κυριότερα σημεία:

"Ευχές σε όλες τις ομάδες ,καλή σεζόν πάνω όλα με υγεία. Να προσφέρουν θέαμα και κάθε ομάδα να πετύχει τους δικούς της στόχους. Μεγάλη δύναμη της Νέας Σαλαμίνας είναι ο κόσμος της.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά στην προετοιμασία αλλά το σημαντικό είναι η δουλειά που κάναμε να φανεί στον αγωνιστικό χώρο κερδίζοντας βαθμούς.

Την λέξη υπομονή μπορεί να την ακούνε κάθε χρόνο αυτοί που θα είναι πάντα εδώ, ο κόσμος δηλαδή και πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μεγάλη δύναμη γι' αυτή την ομάδα. Θα ήθελα να τους καλέσω και να παρακαλέσω να στηρίξουν ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Στο δικό μας γήπεδο θα είμαστε πάντα εμειίς το φαβορί. Και αυτό προσπαθούμε να μεταδώσουμε και στους παίκτες μας".

Σε αναφορά για την Ανόρθωση: "Είδαμε σε φιλικά την ομάδα της Ανόρθωσης. Είναι και αυτή όπως εμάς, μια καινούργια ομάδα με πολλούς νέους παίκτες. Τους είδαμε και κάποιους από αυτούς σε βίντεο, για το πώς αγωνίζονταν και στις προηγούμενες τους ομάδες.

Είναι Βαρωσιώτικο ντέρμπι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδων αλλά είναι στην δική μας έδρα και στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Σίγουρα εκτός αποστολής θα είναι ο Κούσουλος. Μετά τη διακοπή, την 3η αγωνιστική θα είναι μαζί μας".