Εξαιρετική χωρίς τέσσερις πρωτοκλασάτες επιλογές

Με τέσσερις πρωτοκλασάτες απουσίες παρατάχθηκε στο Βαρωσιώτικο ντέρμπι της πρεμιέρας η Νέα Σαλαμίνα και αυτό από μόνο του λέει πολλά σε ό,τι αφορά την επάρκεια του ρόστερ τη φετινή σεζόν. 

Παρότι δεν έδειξε εμφανή σημάδια επηρεασμού,  σίγουρα με την επιστροφή των Ρόκε, Μιντίκκη, Παρκ και Κούσουλου  θα μιλάμε για ακόμη μεγαλύτερη διαθέσιμη ποιότητα επιλογών στα χέρια του Λιάσου Λουκά εν εξελίξη του πρωταθλήματος. 

Πιο κάτω σας παραθέτουμε πως έχει η κατάστασή τους:

Έλιο Ρόκε:  Ο Πορτογάλος ταλαιπωρείται από θλάση και διανύει το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.  Το γεγονός ότι έχασε μεγάλο έδαφος από την προετοιμασία αλλά και τις προπονήσεις γενικότερα, τον φέρει να είναι πλήρως έτοιμος μέχρι την 4η αγωνιστική. Φυσικά, στη διακοπή του πρωταθλήματος του δίνεται η δυνατότητα να δουλέψει και σιγά – σιγά να αρχίσει να παίρνει αγωνιστικά λεπτά. 

Κωνσταντίνος Μιντίκκης: Επίσης ταλαιπωρείται θλάση. Λόγω της παρουσίας του στο βασικό στάδιο προετοιμασίας με την ΑΕΚ αλλά και 'επειτα με τους ''ερυθρόλευκους'' όταν ξεπεράσει το πρόβλημά του θα επιστρέψει κανονικά.  Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση σε 10 μέρες θα είναι έτοιμος. 

Παρκ: Ήρθε η μπλε του κάρτα και υπολογίζεται κανονικά στο παιχνίδι με τον Άρη στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Γιάννης Κούσουλος:  Άρχισε να λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις ωστόσο το γεγονός ότι ο τραυματισμός του κράτησε για αρκετούς μήνες σε απραξία θα χρειαστεί χρόνο να επανέλθει πλήρως. Με τη σειρά του μετά τη 4η αγωνιστική θα αρχίσει να φτάνει το επίπεδο ετοιμότητας και να είναι σε θέση να φτάσει τους υπόλοιπους στο ρόστερ. Το θετικό για την ομάδα είναι πως ο Γιάννης είναι γερό σκαρί και ήδη άρχισε να δείχνει σημάδια βελτίωσης.