Ο λόγος που έγινε έξω φρενών ο Γκαστόν...

Το www.kerkida.net  έψαξε, έμαθε και σας μεταφέρει τους λόγους που προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στον Γκαστόν Σανγκόι με οπαδό της Νέας Σαλαμίνας στο 70’ της αναμέτρησης κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Καταρχάς, άξιο αναφοράς είναι πως ακόμη και πριν την σέντρα υπήρχε έντονη πίεση για αποτέλεσμα και αυτό μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές-κόσμο.  

Το σκηνικό έλαβε χώρα ακριβώς δίπλα από τον πάγκο των ερυθρόλευκων και δη μπροστά στα καθίσματα των VIP οπότε και ο αργεντινός έγινε αλλαγή στο 70’ (τη θέση του πήρε ο Νταμάχου).

Δευτερόλεπτά πριν γίνει αλλαγή δέχθηκε αχρείαστη κίτρινη κάρτα (3η) γεγονός που του στερεί την συμμετοχή στην ερχόμενη αγωνιστική με την Πάφο. Το γεγονός ότι προερχόταν από μακρόχρονη αποχή, ενώ ταυτόχρονα η προσφορά κρίνεται ως μη η ανανεωμένη με βάση τις υψηλές προσδοκίες, η ενέργειά του εκ λήφθηκε σαν προκλητική από πλευράς οπαδών. Έτσι, δεν ήθελε πολύ τα αίματα άναψουν με συνεπακόλουθο να του ριχθεί νερό, να δεχθεί φτύσιμο και ν' ακούσει αρκετές βωμολοχίες για το άτομό του και την οικογένειά του.  Ο ''εκρηκτικός'' Γκαστόν λοιπόν θέλησε να ζητήσει (κακώς βέβαια) το λόγο αφού από την μεριά του πίστευε ότι όσο μπορούσε προσπάθησε υποστηρίζοντας ότι είχε δίκαιο. 

Από κει και πέρα, μετά από παρέμβαση των ψυχραιμότερων ζητήθηκε όπως υπό την συνοδεία του φροντιστή να αποχωρήσει προς τα αποδυτήρια. 

Όπως πληροφορούμαστε  η ενέργεια του αργεντινού αναμένεται ν’ απασχολήσει έντονα τη διοίκηση.  Ο ποδοσφαιριστής θα κληθεί να παραθέσει πρώτα τη δική του θέση για το συμβάν (σε απολογία ως είθισται να λέμε) και αναλόγως θα παρθεί απόφαση για το ύψος της ποινής που θα του επιβληθεί με βάση τους εσωτερικούς κανονισμούς του σωματείου. 

Να σημειωθεί ότι βάσει καταστατικού προβλέπονται τιμωρίες από απλή επίπληξη ή χρηματικό πρόστιμο μέχρι και διακοπή συνεργασίας.