Λίγο σεβασμό... ΔΕΝ είναι λύση το βρισίδι και το φτύσιμο

Ψάχνεται ο Γκαστόν Σανγκόι να βρει τα πατήματά του. Εκεί που πήγε να φτάσει σε καλό επίπεδο ετοιμότητας, τραυματίστηκε και έμεινε πίσω... Δικαιολογημένα ο κόσμος της Νέας Σαλαμίνας περιμένει πολύ περισσότερα πράγματα από τον Αργεντινό επιθετικό.

Όμως, δεν νομιμοποιείται κανείς να τον βρίζει και πόσο μάλλον να τον φτύνει.

Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να αντιδράσει ο Σανγκόι, αλλά αρκετοί στη θέση του μάλλον το ίδιο θα έκαναν. Κακώς αλλά είναι και αυτοί άνθρωποι…

Ναι μεν αισθάνονται απογοητευμένοι οι φίλοι της Νέας Σαλαμίνας από τον Σανγκόι και γενικά από την ομάδα τους, αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις.

Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι για έναν παίκτη να θέλει να προσφέρει αλλά να μην του… βγαίνει; 

Προφανώς ο Γκαστόν Σανγκόι δεν πήγε για… τουρισμό στην προσφυγική ομάδα. Πήγε για να κάνει… restart στην καριέρα του.

Αν, όμως, ο προπονητής βλέπει ότι δεν προσπαθεί ο παίκτης μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες, ας μην του δώσει ξανά χρόνο συμμετοχής. Σίγουρα, δεν είναι λύση το βρισίδι και το φτύσιμο.

Σεβασμός λοιπόν σε έναν από τους κορυφαίους ξένους παίκτες που ήρθαν ποτέ στο νησί μας και γενικά σεβασμός σε όλους τους παίκτες.

Αυτή τη στιγμή η Νέα Σαλαμίνα χρειάζεται ηρεμία και ενότητα για να μπορέσει να ανακάμψει. Τα υπόλοιπα είναι περιττά και δεν εξυπηρετούν σε κάτι.

*Και τα προηγούμενα χρόνια που ήταν στην Κύπρο δεχόταν κάποιες εύκολες κάρτες ο Σανγκόι, αλλά δεν το έκανε επίτηδες. Αυτός είναι... με τα καλά του και τα κακά του.