"Δεν είμαστε ομάδα που θα κινδυνεύσει" (Σχόλιο για Πούρσα και Γκαστόν)

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσληψη Σάββα Πουρσαϊτίδη αλλά και στον Γκαστόν Σανγκόι…

Αναλυτικά:

"Ευελπιστούμε ότι με τον καινούριο προπονητή θα αλλάξει η ψυχολογία. Θέλουμε νέα αρχή, αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες αλλά πάμε το Σάββατο για την νίκη και τους τρεις βαθμούς με την Πάφο.

Στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Βλέπουμε ομάδες που αποδίδουν να μην παίρνουν και ομάδες που δεν αποδίδουν να παίρνουν. Θεωρούμε ότι ο Σάββας έχει παραστάσεις, είναι ένας νέος και φιλόδοξος προπονητής. Στο πρόσωπο του βρήκαμε τον κατάλληλο για να βοηθήσει στην ανάκαμψη μαζί με τον βοηθό του.

Η Νέα Σαλαμίνα έχει περάσει από δύσκολο πρόγραμμα, οι διαφορές στην βαθμολογία είναι μικρές. Βλέπουμε παραδοσιακά μεγάλες ομάδες να χάνουν βαθμούς από μικρότερες. Βρισκόμαστε στην 7η αγωνιστική, έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν είμαστε ομάδα για την 12η θέση και δεν είμαστε ομάδα που θα κινδυνεύσει.

Το κεφάλαιο Σανγκόι είναι πολύ περίπλοκο. Δεν πρέπει να αδικούμε 100% τον παίκτη, είναι κλάσης και το ξέρουμε. Φάνηκε και άτυχος, εκεί που ανάβαινε ήρθε ο τραυματισμός και η διακοπή. Ο Γκαστόν είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, δεν δημιούργησε το παραμικρό στο Μενεού, δουλεύει και μόνος του. Είναι παράδειγμα για τους υπόλοιπους, βοηθά τους μικρούς και τους άλλους παίκτες. Θα υπάρχει πρόστιμο και θα του γίνει επίπληξη, αλλά θεωρούμε ότι είναι τεράστιος παίκτης και θα βοηθήσει στην ανάκαμψη της ομάδας. Κανένας δεν είναι πάνω απ’ την ομάδα, δεν θα ανεχτούμε συμπεριφορές πιυ δεν συνάδουν με τα ιδεώδη της ομάδας μας".