"Υπερβολικός ζήλος για να μας υποβιβάσουν"

Μιλώντας στην ΑΣΤΡΑ και την συνάδελφο Κατερίνα Κυριάκου, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Νέας Σαλαμίνας Δημήτρης Λάζος ανέφερε…

Για την ήττα από την ΑΕΛ: Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν κάναμε και μια τρομακτική εμφάνιση. Πήγαμε πολύ καλά διαβασμένοι, ήταν επιλογή μας να αφήσουμε την μπάλα στην ΑΕΛ. Αμυνθήκαμε καλά, ξέραμε ότι θα βρούμε χώρους. Κρατούσε μπάλα η ΑΕΛ αλλά όποτε επιτεθήκαμε είχαμε πολλούς χώρους. Τελείωσε το ημίχρονο στο 1-1 και το β’ μέρος ξεκίνησε ιδανικά για εμάς, φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Το παιχνίδι κρίθηκε στην διπλή ευκαιρία του Μακρίεφ, αφού στην συνέχεια η ΑΕΛ κέρδισε το πέναλτι. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Για το ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα: Ασφαλώς και δυσκολεύουν τα πράγματα. Υπάρχει ένας υπερβολικός ζήλος από κάποιους συναδέλφους σας, για να υποβιβάσουν την Νέα Σαλαμίνα. Είδαμε δημοσιεύματα να αναφέρονται μόνο στην Νέα Σαλαμίνα. Είναι κρίμα κι άδικο απ’ την 12η αγωνιστική να αναφέρονται μόνο στην Νέα Σαλαμίνα. Η Νέα Σαλαμίνα δεν θα υποβιβαστεί, γίνεται πολύ καλή δουλειά, θα ενισχυθούμε και τον Ιανουάριο. Έχουμε πει στον προπονητή να κάνει ότι μπορεί. Άλλες δύο πάνω και άλλες δύο κάτω βαθμούς, είναι έξι ομάδες που παλεύουν για παραμονή. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται για να μείνουμε στην κατηγορία.

Για τον τραυματισμό του Βεσελόφσκι και την αρχική άρνηση της ΚΟΠ: Περιμένουμε την ιατρική γνωμάτευση. Νιώθουμε αδικημένοι από τον όλο χειρισμό που τύχαμε από την ΚΟΠ. Ο δεύτερος γκολκίπερ μας υπέστη ρήξη μηνίσκου. Ο Βεσελόφσκι έπαιζε για ένα ημίχρονο τραυματίας. Είμαστε σε επαφές με την ΚΟΠ για να εγγράψουμε τερματοφύλακα για να δούμε πώς θα διευθετηθεί το θέμα. Απ’ την στιγμή που ο κανονισμός έχει ασάφειες και δεν καθορίζει χρονικό διάστημα απουσίας, νιώθουμε ότι το πρωτάθλημα δεν παίζεται επί ίσοις όροις.