"Οφθαλμοφανές ότι υπήρχε φάουλ"

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ 92.8 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Λάζος ρωτήθηκε και για την διαιτησία του παιχνιδιού με το ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος τύπου της Σαλαμίνας ανάφερε ανάμεσα σε άλλα...

"Στο παιχνίδι έπαιξαν έξι Κύπριοι βασικοί, όλοι κάτω των 21 και πέρασε και ένας παίκτης 16 ετών από τις ακαδημίες. Μας γεμίζει με περηφάνια το παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ".

"Όσον αφορά την διαιτησία, ξέρετε ότι δεν τοποθετούμαστε. Αυτό δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία της διοίκησης αλλά είναι θέμα πολιτικής. Θεωρούμε πως δεν βοηθάμε με το να πυροβολούμε. Ασφαλώς και θα γίνονται λάθη. Εμείς θέλουμε να βελτιώσουμε το κομμάτι της διαιτησίας και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε με άλλους τρόπους και όχι πυροβολώντας".

"Η Νέα Σαλαμίνα έχει τοποθετηθεί επίσημα για το παιχνίδι. Απ' εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Αν με ρωτήσετε για την τελευταία φάση ασφαλώς και θα σας πω ότι υπήρχε φάουλ, νομίζω ήταν οφθαλμοφανές. Όμως δεν θεωρούμε ότι είναι άξιο αναφοράς, ούτε να μειώσει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, ούτε θεωρούμε ότι πυροβολώντας την διαιτησία μπορούμε να την βελτιώσουμε".