Tης βγήκε το ροτέισον και... κοιτάζει ΑΕΛ

Άσχημο αποτέλεσμα το 3-3 για εκτός έδρας παιχνίδι κυπέλλου ωστόσο σίγουρα η Νέα Σαλαμίνα θα μπορούσε ν’ απλουστεύσει την υπόθεση πρόκριση ενόψει ρεβάνς αφού μέσα σε δύο μόλις λεπτά στο αρχές του δευτέρου ημιχρόνου έριξε στον κουβά το καθαρό πλεονεκτικά των δύο γκολ.   

Πλέον η υπόθεση πρόκριση παραμένει ρευστή αλλά μέσα στο σπίτι της με τον κόσμο στο πλευρό σίγουρα μπορεί βάσιμα να αισιοδοξεί ότι εύκολα ή δύσκολα θα σφραγίσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Κατ’ άλλα πλέον όλη η ομάδα στρέφει την προσοχή της στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ένα παιχνίδι που θα διεκδικήσει τη νίκη ώστε θα την φέρει να κάνει ένα ακόμη βήμα στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού.
Στον αγώνα κυπέλλου ο Σάββας Πουρσαϊτίδης προχώρησε σε πολυάριθμο ροτέισον για να έχει στη διάθεσή του όσο το δυνατό πιο έτοιμους και ξεκούραστους ποδοσφαιριστές.

-Με θετικό πρόσημο καταγράφηκε η παρουσία των νεαρών Σεργίου και Χατζηκωνσταντή, ενώ ανεβασμένος παρουσιάστηκε ο Πόλιανετς.  

Να σημειωθεί πως ούτε αυτή τη φορά δεν υπολογίζονται οι Βεσελόφσκι, Ελουντού και Παπαδόπουλος. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση θα είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ματς της αυλαία της κανονικής διάρκειας με την Αλκή.