''Μόνο αν αυτοκτονήσουμε θα πέσουμε''

Διαβάστε όλα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας Σάββας Πουρσαϊτίδης μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

''Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Καταφέραμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη εκτός έδρας. Με έναν αντίπαλο, ο οποίος κακά τα ψέματα για αρκετό διάστημα ήταν η αποκάλυψη του πρωταθλήματος. Δεν ήταν εύκολη η σημερινή μας νίκη. Υπάρχει μια κακοδαιμονία στην ομάδα μου, όμως ο σταθήκαμε το ύψος μας.

Απομακρυνθήκαμε και βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Δεν έχει κριθεί κάτι, όμως η διαφορά είναι αρκετά μεγάλη και μόνο αν αυτοκτονήσουμε θα πέσουμε στην δεύτερη κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που άφησε το σπίτι του για να υποστηρίξει την ομάδα του. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Χρύση και στον Ολυμπιακό που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για μεγάλο διάστημα''.

Από την μεριά του ο προπονητής του Ολυμπιακού Χρύσης Μιχαήλ παρά την ήττα δεν είχε παράπονο από την προσπάθεια των παιχτών του: 

''Σίγουρα σήμερα ήρθε ένα αποτέλεσμα το οποίο σε κανέναν δεν αρέσει στον Ολυμπιακό. Τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα. Ο Ολυμπιακός ελπίζει μόνο, γιατί μαθηματικά έχουμε κάποιες ελπίδες. Όταν είσαι στο -9 και -10 τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν πάλεψαν. Μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι, είχαμε ευκαιρείς, όμως σ’ αυτά τα παιχνίδια που υπάρχει το άγχος νομίζω μετρά η ποιότητα. Εμείς μπροστά στο τέρμα δεν το είχαμε, και χάσαμε δύο παιχνίδια (σ.σ. και το προηγούμενο με την Αλκή). Αντιλαμβάνεστε όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία. Έχει μάθει στα δύσκολα και είμαστε υποχρεωμένοι για το καλό του στα επόμενα παιχνίδι να δώσουν ότι έχουν και δεν έχουν. Να ευχηθώ στη Νέα Σαλαμίνα καλή συνέχεια και συγχαρητήρια''.

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy