ΟΛΑ τα δεδομένα με τις ανανεώσεις…

Η ξεγνοιασιά του +10 από την επικίνδυνη ζώνη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού,  πλέον οδηγεί τη Νέα Σαλαμίνα στο να δώσει περισσότερη έμφαση σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό της νέα ποδοσφαιρικής περιόδου. 

Με δεδομένο ότι ο προπονητής Σάββας Πουρσαϊτίδης θα παραμείνει στο τιμόνι και τη νέα σεζόν, το ενδιαφέρον συγκεκριμενοποιείται για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Ελουντού που ήδη ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης, η ομάδα διατηρεί το πρώτο λόγο για τη συνέχιση της συνεργασίας και με τα άλλα τρία μεταγραφικά αποκτήματα Ιανουαρίου που ομολογουμένως κέρδισαν τις εντυπώσεις με την όλη του προσφορά-αγωνιστική παρουσία. Ο λόγος φυσικά για τους Καρλάο, Τιάγκο και Νοόρ. 

Από κει και πέρα, μέχρι την κορύφωση των συμβατικών υποχρεώσεων ο Ελλαδίτης θα παραδώσει το τελικό του πόρισμα για τους υπόλοιπου που εισηγείται να παραμείνουν (Κορέια, Μακρίεφ, Παπαδόπουλο, Νταμάχου, Πόλιανετς, Κίρεφ). 

**Οι νεαροί κύπριοι, ο Κούσουλος αλλά και ο Βεσελόφσκι διατηρούν συμβόλαια σε ισχύ. 

**Mε τα υπάρχοντα δεδομένα οι αποχωρήσεις δεν ξεπεράσουν τις τρεις. 

**Ξεχωριστές αποτελούν οι περιπτώσεις των δανεικών Καρώ και Ρέινολτς από τον Απόλλωνα. Εναπόκειται  στους γαλάζιους της Λεμεσού αν θα μπουν σε νέες συζητήσεις για παραχώρησή τους.  

**Μέχρι και το τέλος υπάρχει πρόθεση όπως δοθεί μεγαλύτερη έμφαση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες. Μέχρι στιγμής το τεχνικό επιτελείο παίρνει άριστα αφού ίσως για πρώτη φορά αφομοιώθηκαν τόσοι πολλοί νεαροί από τις ακαδημίες σε μια σεζόν.