ΟΛΑ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό…

Η γνωστοποίηση της μη ανανέωσης έξι ποδοσφαιριστών, η αποχώρηση των δύο δανεικών Ρέινολοντς-Καρώ και οι δύσκολες εκκρεμότητες των Μιντίκκη-Νόορ  οδηγούν τον σχεδιασμό της Νέας Σαλαμίνας στην εαρινή μεταγραφική περίοδο σε ξεκάθαρα μονοπάτια.

Η απλή λογική να λέει… πως οι ερυθρόλευκοι θα αντικαταστήσουν αυτούς που φεύγουν. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, θα κινηθούν για την απόκτηση ενός δεύτερου τερματοφύλακα (κύπριο), δύο κεντρικών αμυντικών, ενός δεξιού μπακ σε περίπτωση που δεν παραμείνει ο Μιντίκκης, ενός μέσου (δύο εάν τελικά δεν ανανεώσει ο Νοόρ) και ενός επιθετικού.

Κοντολογίς, θα γίνει προσπάθεια το ρόστερ θα εμπλουτιστεί με τουλάχιστον έξι μεταγραφές.

Κεφάλαια Μιντίκκης και Νοόρ:  Η ομάδα είναι σε διαπραγματεύσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές ωστόσο παραμένει οικονομικό χάσμα ανάμεσα στην πρόταση που έγινε και τις αξιώσεις των ποδοσφαιριστών.  Γίνονται προσπάθειες όπως τελικά βρεθεί χρυσή τομή για να παραμείνουν. Σε περίπτωση που δεν γίνει αυτό κατορθωτό ο Σάββας  Πουρσαϊτίδης έχει μπροστά του ολόκληρο το καλοκαίρι  για αξιολόγηση εναλλακτικών περιπτώσεων.

Κεφάλαιο Κούσουλος: Θέμα αποχώρησής του αρχηγού θα τεθεί μόνο σε περίπτωση που το σωματείο δεχθεί επίσημη πρόταση. Μια πρόταση οικονομικά συμφέρουσα που σίγουρα  θα καλύπτει τη ρήτρα του ποδοσφαιριστή.  Πάντως ο ίδιος φαίνεται να δελεάζεται μόνο εάν υπάρξει ενδιαφέρον από σύλλογο του εξωτερικού. 

Κεφάλαιο Ρέινολντ: Ο δανεισμός του έχει ολοκληρωθεί ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει εκφραστεί η πρόσθεση όπως γίνει προσπάθεια για παραμονή του στο ρόστερ. Να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με τον Απόλλωνα για ακόμη έναν χρόνο.  

Στην Βουλγαρία για δεύτερη σερί σεζόν: Στην Βουλγαρία θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας με τον  Μπάνσκο να είναι και φέτος ο πιθανότερος προορισμός.  Λεπτομέρειες και ημερομηνίες για το πότε θα γίνει μετάβαση της ομάδας θα γνωστοποιηθούν μέσω ανακοίνωσης.